Åben Scene - 25. oktober

Alle har en historie at fortælle. Kom og giv din eller hør en andens – på SYMBs helt nybyggede scene! Tre skønne søndage i efteråret inviterer SYMB til Åben Scene for fortælling, poetry og lignende ordkunst!

Åben Scene i SYMB byder på et hyggeligt og oplevelsesrigt frirum for ordkunst og lejlighedsvist korte musikalske indslag. Her kan du fortælle en historie fra dit liv eller måske et eventyr, eller du kan fremsige et digt, du selv har skabt. Til publikum garanterer Åben Scene mindst 40 minutters fortælling – hver gang!

Søndag den 25. oktober kl. 17:17 er der igen mulighed for at fortælle (eller lytte til) en historie, et digt eller anden ’ordkunst’ på SYMBs nye scene, ligesom der indimellem også vil være korte musikalske indslag. Vil man slippe den indre fortæller eller poet løs i et afslappet og positivt miljø, er muligheden der altså på SYMBs ‘åbne scene’, som allerede har været besøgt af en række historiefortællere, enkelte forfattere og enkelte musikere. 

Entré er gratis, og der kan købes kaffe og kage ved arrangementet.
For at deltage kontinuerligt i SYMB-arrangementer, ser vi dog gerne, at man er medlem af foreningen. Det koster 150 kr./år. Oprettelse af medlemskab finder du her: Bliv Medlem

Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.

Har du selv noget, du vil byde ind med, så send gerne en mail til tovholder Jürgen Andresen: juergenius44@yahoo.com – ellers kan du naturligvis også bare ’hoppe på scenen’, når du er der!

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik