Ansatte i SYMB

maria 2020

Maria har ansvaret for vores kommunikative og strategiske tilstedeværelse på de sociale medier, samt på vores hjemmeside med bl.a. kommunikation- og SoMe strategi samt visuelt udtryk.

Maria er grafisk designer og indehaver af MOMO Graphic Design i Kalundborg

Kontakt: mail@momographicdesign.dk

Jeppe Bolander Andersen, Grafiker

Jeppe står for SYMBs grafiske udtryk både på web og tryk. I dagligdagen vil Jeppes mest genkendelige aftryk være at finde på de forskellige covers til SYMBs aktiviteter. Han er vokset op i Holbæk og bor nu i København. Jeppe er uddannet Multimediedesigner og arbejder til daglig med kreation af hjemmesider samt drift af en dansk kunstwebshop.

Kontakt: ja@simpleframe.dk

Hans Henrik Østergaard, Servicemedarbejder

Hans Henrik står blandt andet for diverse rengøring og forefaldende vedligeholdelsesopgaver af huset. Han er oprindeligt fra København, men er nu bosat i Kalundborg, hvor han længe har været en aktiv del af SYMB. Han hjælper desuden ofte til ved forskellige arrangementer.

Portrætter af medskabere i SYMB

De mange aktiviteter og dertilhørende arbejdsområder drives primært af de aktive medskabere, som har vant gang i SYMB. Klik på knappen herunder, for at lære mere om nogle af dem!  

SYMBs Erhvervsmedlemmer

AKTIVITETER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik