Ansatte i SYMB

Louise Kolbjørn, sekretariatsleder

Louise er social iværksætter og idékvinden bag SYMB. Louise er cand.mag. i psykologi og pædagogik fra RUC. Hun er certificeret projektleder og har en baggrund som mangeårig konsulent i det offentlige, med speciale i organisations- og metodeudvikling, heraf med særligt fokus på psykosocial rehabilitering, borgerinddragelse og samspil med civilsamfund. Louise flyttede til egnen i 2005 og bor ved Føllenslev med sin mand og tre børn. Louise er optaget af lokalsamfundsudvikling, samskabelse og social bæredygtighed, med særligt fokus på fællesskabers betydning.

Maria Stahl Jonas, studentermedhjælper

Maria er uddannet bachelor i spansk sprog og kultur, og hun læser til daglig kandidatuddannelsen i sprogpsykologi ved Københavns Universitet. Marias arbejdsopgaver som studentermedhjælper i SYMB omhandler primært visuel og skriftlig kommunikation, som for eksempel opdatering af SYMBs facebookside og hjemmeside, udarbejdelse af pressemeddelelser og nyhedsbreve m.v. Hun er opvokset i Kalundborg og er i 2017 hjemvendt til byen sammen med sin datter og kæreste, efter en årrække som bosat i Storkøbenhavn.

Jeppe Bolander Andersen, grafiker

Jeppe står for SYMBs grafiske udtryk både på web og tryk. I dagligdagen vil Jeppes mest genkendelige aftryk være at finde på de forskellige covers til SYMBs aktiviteter. Han er vokset op i Holbæk og bor nu i København. Jeppe er uddannet Multimediedesigner og arbejder til daglig med kreation af hjemmesider samt drift af en dansk kunstwebshop.

Hans Henrik Østergaard, servicemedarbejder

Hans Henrik står blandt andet for diverse rengøring og forefaldende vedligeholdelsesopgaver af huset. Han er oprindeligt fra København, men er nu bosat i Kalundborg, hvor han længe har været en aktiv del af SYMB. Han hjælper desuden ofte til ved forskellige arrangementer.

Portrætter af medskabere i SYMB

De mange aktiviteter og dertilhørende arbejdsområder drives primært af de aktive medskabere, som har vant gang i SYMB. Klik på knappen herunder, for at lære mere om nogle af dem!  

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik