SYMB Erhverv

Et fællesskab, der styrker hele Kalundborg Kommune

Teknisk udstyr, forplejning og mødeledelse

Når I holder jeres møde i SYMB er der adgang til projektor eller storskærm i alle mødelokaler. Der er WIFI i alle lokaler. Lokalet “Billetsalget” kan udstyres med en mobil scene, der kan sættes op på flere måder. Der findes lydudstyr med 2 trådløse mikrofoner og mulighed for tilslutning af pc eller mobil til musik. Yderligere er der lys-udstyr, der kan være med til at give den rette stemning.

Forplejning
SYMB har en fast aftale med den lokalt kendte kok Mia Reesen @miareesen. Hun leverer som altid et spændende morgencomplet. Prisen er indeholdt i de mødepakker, hvori der er forplejning. Hvis du har heldagsarrangementer, er der mulighed for at tilkøbe frokost og aftensmad.

Der er altid vand, kaffe og the til fri disposition. Andre drikkevarer kan købes i SYMBaren eller organiseres på anden vis.

Mødeledelse
Nøglen til et konstruktivt møde kan blandt andet være, at den råde tråd bliver holdt og, at tidsplanen ikke skrider. Ofte kan man selv klare den opgave, men det kan også betyde, at man får mindre fokus på indholdet og mere fokus på strukturen. Hvis I tilkøber en mødeleder i SYMB Meeting, kan I fokusere fuldt ud på mødet og lade os om at holde tiden, tonen og tempoet.


Vend tilbage til SYMB Meeting pakker

“Når jeg kører potentielle huskøbere rundt i Kalundborg, så ville jeg ønske, at jeg kunne vise dem et levende folkehus – sådan et, som SYMB gerne vil skabe.”​
Kim Nielsen
Kim NielsenHome Kalundborg
“Hvis du mangler det første skridt til at træde over tærsklen og sige: Jeg ville gerne… Så kan du komme til SYMB, for her er sandsynligvis nogen, som vil det samme som dig.”
Anonym
AnonymDirektør
“Da jeg mødte SYMB, stod jeg i alvorlige udfordringer på arbejdsmarkedet. Jeg lurpassede i begyndelsen på møder i SYMB, men det endte med, at jeg selv kom med egne idéer.”
Anonym
AnonymDirektør
logobund

SYMB  |  Banegårdspladsen 2  |  4400 Kalundborg
42 21 41 08 |  info@symb.dk