SYMB Erhverv

Et fællesskab, der styrker hele Kalundborg Kommune

Teknisk udstyr, forplejning og mødeledelse

Når I holder jeres møde i SYMB er der adgang til projektor eller storskærm i alle mødelokaler. Der er WIFI i alle lokaler. Lokalet “Billetsalget” kan udstyres med en mobil scene, der kan sættes op på flere måder. Der findes lydudstyr med 2 trådløse mikrofoner og mulighed for tilslutning af pc eller mobil til musik. Yderligere er der lys-udstyr, der kan være med til at give den rette stemning.

Forplejning
SYMB har en fast aftale med den lokalt kendte kok Mia Reesen @miareesen. Hun leverer som altid et spændende morgencomplet. Prisen er indeholdt i de mødepakker, hvori der er forplejning. Hvis du har heldagsarrangementer, er der mulighed for at tilkøbe frokost og aftensmad.

Der er altid vand, kaffe og the til fri disposition. Andre drikkevarer kan købes i SYMBaren eller organiseres på anden vis.

Mødeledelse
Nøglen til et konstruktivt møde kan blandt andet være, at den råde tråd bliver holdt og, at tidsplanen ikke skrider. Ofte kan man selv klare den opgave, men det kan også betyde, at man får mindre fokus på indholdet og mere fokus på strukturen. Hvis I tilkøber en mødeleder i SYMB Meeting, kan I fokusere fuldt ud på mødet og lade os om at holde tiden, tonen og tempoet.

logobund

SYMB  |  Banegårdspladsen 2  |  4400 Kalundborg
22 25 66 64  |  info@symb.dk