Indlæser Begivenheder

Kom og vær med i en spil-sammen-gruppe i SYMB! Vi mødes og ser, hvilke instrumenter og sangstemmer, der dukker op og spiller den musik, der vokser herud af. Yndlingssange, viser, folkemusik, mellemøstlig musik, irske reels og jigs, egne sange. Alle instrumenter og sange er velkomne. De mennesker, der møder op, sætter den musikalske dagsorden!

I SYMB mødes vi på tværs af forskelligheder og afprøver nye musikalske relationer og netværk. Er der en bedre måde at være sammen på end at spille musik og synge sammen? Og hvorfor sidde og øve i hver sin krog i stedet for at spille sammen?

Et sådant spil-sammen-forum vil kunne udvikle sig på mange måder – nogen vil måske spille sammen i mindre grupper efter interesse, andre vil gerne lære at spille guitar, sælge et instrument eller donere et klaver! Ved glade anledninger vil vi kunne levere “SYMB All Stars” og sætte gang i fællessang og fejringer i SYMB, fordi ligesom med så meget andet: musikken laver vi selv!

Hver gang er det dem, der møder op, der sætter den musikalske dagsorden og de, der kan, medbringer noder og tekster – og ellers må vi tage den på øret.

Tovholder er Susanne Buch. Hun kan kontaktes på mail: symbspiller@gmail.com. Susanne spiller violin, irsk og dansk folkemusik, men vil også gerne øve sig i at akkompagnere andre.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Det foregår i SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg.

Go to Top