SYMB Erhverv

Et fællesskab, der styrker hele Kalundborg Kommune

Hvad er SYMB Erhverv?

SYMB Erhverv arbejder for at give dig og din virksomhed mulighed for at afholde møder og arrangementer på spændende og anderledes måder. Du kan booke en af vores meeting pakker, bestille en oplægsholder eller være en del af en interessant workshop.

SYMB Erhverv har til formål at hjælpe små såvel som store virksomheder til at skabe udvikling og vækst, ved at skabe grundlag for netværk og en platform for nytænkning.  SYMB er ligeledes et sted, hvor byens virksomheder, foreninger og kommune kan holde arrangementer i spændende lokaler, centralt beliggende i Kalundborg by.

SYMB Erhverv skaber indtægtsgivende aktiviteter, der er med til at sikre SYMB som en bæredygtig socialøkonomisk virksomhed og sikre, at SYMB kan blive ved med at skabe kultur og netværk til gavn for lokale borgere og erhvervslivets medarbejdere. 

SYMB Erhverv drives af erhvervsgruppen i SYMB, som består af: 
    • Kjeld Christensen – Pensioneret direktør fra Sparekassen Sjælland
    • David Hindberg – Kommunikations- og erhvervskonsulent i Kalundborgegnens Erhvervsråd
    • Christine Behrensdorff – Kommunikationskonsulent
    • Louise Lind – Selvstændig fremtidsforsker og erhvervscoach. Ejer af virksomheden Det Visuelle Rum

  1.  Tovholdere i erhvervsgruppen er David Hindberg, mail erhverv@symb.dk og Søren Mariegård, SYMBs formand, tlf. 21 24 18 03.

SYMB Meeting

SYMB Meeting kan tilbyde din virksomhed rammerne for at afholde møder, teambuilding og lignende. I kan komme ud af de vante rammer, få en anden inspiration og sammensætte jeres møde i SYMB præcis, som I vil. SYMB tilbyder fem grundpakker. Der er mulighed for at leje et lokale og få lidt kaffe og te serveret. Og der er mulighed for at bestille en større pakke med forplejning, mødeledelse og oplæg. Eller noget midt imellem. 

Oplæg og workshops

En af SYMBs kernekompetencer er workshops om, hvordan vi sammen kan udvikle mere robuste, bæredygtige og innovative lokalsamfund. I SYMB holder vi jævnligt workshops for kommuner fonde og andre aktører med interesse for lokalsamfundsudvikling og samskabelse. Men en workshop kan have mange forskelige udgangspunkter og slutmål. Kontakt os og hør, hvordan vi kan skabe en workshop tilpasset jeres behov, kontekst og målgruppe. 

Oplægsholdere

Få et kompetent indspark fra en af vores mange oplægsholdere til dit møde i vores lokaler. Oplægget vil typisk vare 25 minutter og kan lægges, hvor du vil i mødet. Brug det som indledning til at starte dit møde, midt i mødet, som en naturlig pause eller som en afslutning, hvor I kan gå fra mødet med tankerne sat i ekstra i gang.

Erhvervsmedlem

SYMB er en socialøkonomisk virksomhed, som konstant stræber efter at udvikle og skabe aktiviteter i Kalundborg kommune inden for bosætning, kultur og erhvervsliv. For at kunne fortsætte dette arbejde, har vi behov for opbakning og støtte fra byens mange virksomheder.

Erhvervscafé

Der holdes erhvervscaféer hver den første tirsdag i måneden, hvor caféen i SYMB er åben, og der er et relevant indlæg til at informere og skabe debat. Formålet med caféerne er at bidrage til etablering og vedligeholdelse af personlige netværk, samt øge samarbejder på tværs af virksomheder og organisationer. 

Kontorplads

SYMB samler mennesker og udlejer lokaler til iværksættere, små virksomheder og foreninger. Du får adgang til køkken, mindre mødelokaler, et stort fælleslokale, internet, printer, scanner mm.
Vigtigst af det hele – du bliver en del af et stort fællesskab med mange muligheder. 

Seneste artikler

Erhvervscafé – 15. juni

Kalundborgegnens Erhvervsråd og SYMB afholder igen Erhvervscafe i SYMB. Den gang fortæller sekretariatschef Lisbeth Randers om Kalundborg Symbiosen, som er et lokalt netværk, der taler ind i mange af de globale dagsordner om mere bæredygtig produktion.

Læs mere »

Erhvervscafé – 25. maj

Kalundborgegnens Erhvervsråd og SYMB starter det fælles samarbejde om månedlige erhvervscaféer op endnu en gang. Vi begynder med et indblik i den kommende ferietids tendenser, hvor direktør for Destination Sjælland, Jens Müller kommer og fortæller om, hvordan danskerne holder ferie i en Coronatid.

Læs mere »
logobund

SYMB  |  Banegårdspladsen 2  |  4400 Kalundborg
42 21 41 08  |  info@symb.dk

LAG Midt-Nordvestsjælland har støttet skabelsen af erhvervslokalerne.
https://ec.europa.eu/info/food-farming-fisheries/key-policies/common-agricultural-policy/rural-development