Fredagscafé for erhvervslivet – 6. marts

Så er det atter tid til Erhvervscafé, der næste gang foregår fredag den 6. marts kl. 15-17. Her skabes nye arbejdsforbindelser og gode idéer. Styrk dit netværk og afslut arbejdsugen med en kold forfriskning fra SYMBaren! 
 

SYMB vil gerne bidrage til et spirende erhvervsliv i lokalsamfundet – derfor inviteres alle erhvervsaktører til en uformel og afslappet fredagscafé, hvor man har mulighed for at udvide sit netværk. 

Deltagere kan desuden se frem til lækre smagsprøver fra Mia Reesen Catering – og det er absolut noget at glæde sig til.
 

Ligesom sidst, vil der være mulighed for at se de lokaler, som SYMB udlejer i forbindelse med visionen om et spirende iværksætterhus på stationen – både SYMBaren og hele huset er åbent i ovennævnte tidsrum.

SYMB laver kontorfællesskab på stationen

SYMB tilbyder flere gode lokaler til udlejning. Disse har en let tilgængelig beliggenhed, lige på Kalundborg station, og de egner sig i særdeleshed til iværksættere, foreninger og små virksomheder – også med mulighed for flyverpladser.

Lokalerne giver mulighed for at udleve sine iværksætterdrømme, eller udvide sin virksomhed med nye omgivelser. Man bliver samtidig del af et spændende og kreativt kontorfællesskab. På 1. salen i DSB-bygningen er der flere attraktive og lyse lokaler, og SYMB udlejer ligeledes et stort og rummeligt pakhus – mere information omkring de ledige lokaler findes her: Iværksætterhus

 
Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.
Deltagelse kræver ikke tilmelding – mød bare op med godt humør!
Tovholder er Anders Baagland – mail: ab@baagland.dk

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik