SYMB Erhvervscafé

SYMB inviterer til fredagscafé for erhvervsaktører! Her skabes nye, gode idéer og relationer over en kold øl eller andre lækkerier fra de mange gode lokale erhvervsdrivende.

Bliv en del af SYMBs kontorfællesskab!
Centralt beliggende i den tidligere DSB-bygning, lige på Kalundborgs Station, udlejer SYMB flere gode lokaler til iværksættere, små virksomheder og foreninger. Her tilbydes faste kontorer og lyse mødelokaler, der blandt andet kan bruges til events og workshops. Derudover udlejes et stort rummetligt pakhus på 160m2, hvor anvendelsesmulighederne er mange.

Mere info om lokalerne finder du her: SYMB Iværksætterhus

Erhvervscafé – 17. april aflyst

SYMB inviterer endnu en gang til erhvervsorienteret fredagscafé, som finder sted den 22. november kl. 15-17.30. Her vil der være mulighed for at smage lækker vin fra Dyrehøj Vingård, samtidig med, at man danner nye erhvervsrelationer. Der er ligeledes mulighed for at se de ledige erhvervslokaler, som udlejes af SYMB!

Læs mere »

Erhvervscafé – 6. marts 

Erhvervsaktører inviteres endnu en gang til Erhvervscafé i SYMB, hvor nye erhvervsforbindelser og gode idéer er i fokus. Denne gang vil Mia Reesen Catering uddele udsøgte smagsprøver! 

Læs mere »

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik