Fællesspisning om fredagen – 28. februar

Fællesspisning i SYMB er for alle. For børnefamilier, unge og ældre. Strukturen er afslappet med plads til barneleg og hyggelig samtale. Det foregår altid en fredag, så man kan gå ud bagefter eller blive hængende, hvis det er det, man vil.
 
Ved næste Fællesspisning byder menuen på: 
 
  • Pasta med kødsovs og salat.
  • Samme ret kan vælges som en vegansk/glutenfri version.
Drikkevarer købes i SYMBaren.Maden leveres af RøsNetværk. 
Vi får en lækker hovedret og kaffe/te bagefter. Hvis nogen har lyst til at bage en kage, er de velkomne! – Fredagsslik har man selv med. 
 
Vi mødes kl. 17.30 og går i gang med at spise kl. 18. Vi slutter af ved 21-tiden. Men det er også helt OK at smutte før. 
 
Prisen er 75 kr. for voksne og 35 kr. for børn (3-12 år).  
 
Tilmeldingsfristen er tirsdag den 25. februar kl. 23.59. 
Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.
Tovholdere: Jette Pedersen – tlf. 25 70 56 04 & Freja Lamhauge – tlf. 25 12 18 19.
Husk at melde afbud til en af tovholderne, hvis I bliver forhindrede. Pengene refunderes dog ikke… 

NYESTE ARRANGEMENTER

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik