Hvem står bag SYMB!

Bestyrelse samt revisor og advokat, se her.

Sekretariat og talsperson
Louise Kolbjørn er idékvinden bag SYMB!. Louise er cand.mag. i psykologi og pædagogik fra RUC. Hun er certificeret projektleder og har en baggrund som mangeårig konsulent i det offentlige med speciale i organisations- og metodeudvikling med særligt fokus på psykosocial rehabilitering, borgerinddragelse og samspil med civilsamfund. Louise er flyttet til egnen for 13 år siden og arbejder også som specialkonsulent på Professionshøjskolen Absalon ved Center for Ledelse og Oplevelsesdesign med opgaver indenfor ledelse, styring og organisering af samskabelse og civilsamfundsudvikling.

Eventgruppe
Henrik Brinkløv, se bestyrelse her.

IT & Kommunikationsgruppe
Mathias Silas Hegnsvang er Cand.Scient i Informationsvidenskab – og Kulturformidling og besidder en solid viden om mennesker som kulturbrugere, it, information og kultur.  Mathias  brænder for at optimere mulighederne for at andre kan lykkes med at udleve sine drømme og til dagligt udvikler Mathias informationssystemer, fra brugerkravsspecifikation til implementering i Novo Nordisk. Mathias er flyttet til Kalundborg i 2012 og har istandsat et ældre hus med sin kæreste og to døtre i ønsket om at etablere sig permanent i Kalundborg. For Mathias er SYMB! en oplagt mulighed for at videreformidle fordelene ved at etablere sig som tilflytter i Kalundborg og samtidig bidrage til udvikling af en sund by.

Organisationsgruppe
Søren Mariegård har de sidste 25 år haft sommerhus på Røsnæs og de sidste 5 år også fast bopæl i Kalundborg. Søren var tidligere salgschef i Skandinavien for Athena Art m.fl. og direktør i Skovbo Antique Export.  Han har været ansat i Roskilde Festival gennem de sidste 20 år, hvor han i en årrække sad i festivalledelsen og varetog opgaver med planlægning af arealer, håndværkere, trafik afvikling, performances mm. Søren har også arbejdet for Roskilde Fonden med etablering af Roskilde Festival Rental. I dag arbejder Søren med udvikling af en socialøkonomisk virksomhed (Roskilde Festival Experience Crew), der har fokus på at få aldersgruppen 18-29 år i uddannelse eller ind på arbejdsmarkedet. Herudover er Søren grundlægger af spillestedet Ramsø Musikhus, der har mere end 35 år på bagen.

Peter Joensen er uddannet både økonomisk som skatterevisor og humanistisk som diplomleder, coach og master i HRM. Peter har mere end 15 års ledererfaring i den offentlige sektor, hvor han har arbejdet med organisationsudvikling, forandrings- og kulturprocesser, økonomi, effektiviseringer og servicemål, strategier, ledelse, kompetenceudvikling, rekruttering og kommunikation samt ikke mindst undervisning, udvikling og forskning i sit nuværende job på som lektor på Professionshøjskolen Absalon. Peter er i sommeren 2017 flyttet til Høng, hvor han også er aktiv i Rotary samt involveret i andet velgørende arbejde. Peter har desuden bestyrelseserfaring fra en socialøkonomisk virksomhed samt erfaring som
kommunalpolitiker efter at have været medlem af kommunalbestyrelen i Faxe Kommune.

Jens Laugesen er uddannet cand.scient.pol. og har en Phd. grad i samfundsvidenskab. Han har arbejdet 45 år i den private sektor i det Nordiske område, mest den finansielle, og forlod det formelle arbejdsmarked i 2016. De sidste 15-20 år af Jens’ arbejdsliv har handlet om at gennemføre store forandringsprogrammer og forretnings- og organisationsudvikling. Jens er certificeret – og assessor – i program- og porteføljeledelse, som han også har undervist i på SDU. I dag er Jens med i forskellige udviklingsgrupper med private og offentlige virksomheder, hvor der arbejdes med udvikling af fremtidens organisation, ledelse og projektledelse. Jens er rådgiver, konsulent, medlem af det nationale censorkorps og mentor i DJØF-regi. Jens har boet i Kalundborg Kommune i 12 år.