KREA-gruppen

KREA-gruppen – SYMB! inviterer til hyggelige kreative aftener i Kalundborg.
SYMB! er kommet godt i gang med afholdelse af Krea-aftener. Her er alle kreative sjæle, som er interesserede i at mødes med andre kreative mennesker velkomne til en hyggelig aften
– vi strikker, hækler, syer, tegner, maler mv.

Alle er velkomne uanset, hvilket håndværk du arbejder med.
De kreative aftener er startet op for at skabe et åbent rum, hvor alle som har lyst, kan mødes og inspirere, dele erfaringer og give hinanden gode idéer til kreative projekter. Vi mødes og hyggesnakker om vind og vejr… og om de kreative projekter, vi sysler med. Om man er ung eller gammel, erfaren eller begynder har ingen betydning – vi hjælper hinanden i gang og inspirerer hinanden til at prøve nye ting. Så frem med strikketøjet, sytøjet, tusserne eller,hvad du nu gerne vil i gang med, så vil der helt sikkert være en, som vil kunne hjælpe dig i gang.

Eller kom bare og nyd det sociale fællesskab, som også er en stor del af de kreative aftener med en kop kaffe og et stykke kage.

Vi mødes hver anden onsdag kl. 18.30-21.30 i Aktivitetscenter Kalundborg,
Esbern Snaresvej 55, 4400 Kalundborg.
Datoer for de kommende aftener i 2018 er hver anden onsdag i lige uger.

Det er gratis at deltage. Man skal bare selv medbringe eget sytøj, strikketøj, symaskine mv. Der sælges kaffe/te og kage til 10 kr.

Der vil for hver Krea-aften (ca en uge før) blive lavet en begivenhed via SYMB!s facebookside, hvor man kan tilmelde sig til den kommende krea-aften. Dette er dog ikke et krav for at være med. Man er hjertens velkommen uanset hvad. Der er ingen tilmeldingsfrist. Og man kan deltage de onsdage man nu kan.
Følg med på facebooksiden SYMB!

Kontakt Nicole Sørensen på 51 60 71 37 eller send en mail til Nicole Sørensen, på nicole_soren@hotmail.com.