Kan du lide at læse romaner? SYMB starter læseklub

Vil du være med i vores nye SYMB læseklub, der er åben for alle? Vi vil kun læse romaner… Ikke krimier eller andet.

Vi læser en roman fra gang til gang. Løbende taler vi om, hvilke romaner vi gerne vil læse og sammen vælger vi ’ månedens bog’. Vi samarbejder med biblioteket om at bestille bøger hjem til os. I Læseklubben taler vi den oplevelse, vi har haft ved læsningen af månedens bog. Hen ad vejen får vi måske lyst til at gå mere analytisk og fortolkende til værks.

Vi mødes fast den 1. torsdag i måneden fra kl. 19 til 21 i SYMB, Banegårdspladsen 2, Kalundborg. 

Da vi alle gerne skal have mulighed for at komme til orde, kan der max være 8 medlemmer i læsegruppen. Skulle det vise sig, at der er større tilslutning, vil SYMB overveje, om der skal oprettes endnu en læsegruppe.

Det er gratis at deltage. Tilmelding er ikke nødvendig. Kaffe/te ad libitum koster 10 kr. Har nogen lyst til at tage kage eller andet med, bliver han/hun garanteret populær. 

Tovholder Lykke Reuther kan kontaktes på mail: lykreu@gmail.com

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik