Leg & Lasagne – 30. oktober

Så er det tid til Leg & Lasagne i SYMB! En fantastisk fredag aften er i vente! Der vil være sjove legestationer klar til børnene og de voksne kan få sig en hyggelig snak. Lasagne og popcorn er på menuen!

e er et særligt børnevenligt koncept, hvor vi spiser sammen den sidste fredag i måneden kl. 17-20. Lasagnen bliver serveret kl. 17.30 – kort efter er ungerne smuttet hen for at lege, imens de voksne nyder maden og får sig en hyggelig snak.

I SYMB sørger vi for masser af skøn underholdning for ungerne. Perler og tegnestationer, kreaværksted, sæbebobler, spil og alt, hvad vi kan finde på. Alt sammen er noget, hvor de selv kan lege og have det sjovt.

Til lasagnen er der brød og salat. Vi sørger selvfølgelig også for ketchup og smør. Udover lasagne med kød, er der mulighed for en lækker version, der er glutenfri og vegansk.

Og – vi sørger for masser af popcorn, kaffe, te og kage.

Pris: 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn.

Max antal: 30 personer – tilmelding først til mølle.

Tovholdere:
Jette Pedersen: tlf. 25 70 56 04 / mail: nostrupvej@gmail.com
Freja Lamhauge: tlf. 25 12 18 19 / mail: f.lamhauge@gmail.com

Det foregår i SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg.

Vil du være hjælper til SYMBs Leg & Lasagne, så kontakt gerne én af tovholderne – flere hænder til at organisere, planlægge og stå for leg med ungerne er der altid brug for. 😊

Aktiviteten er i perioden august til november 2020 sponsoreret af Liv i Kalundborg. En pulje der støtter op om tiltag i Kalundborg.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik