Leg & Lasagne i SYMB

Kom til Leg & Lasagne i SYMB. Det er den sidste fredag i måneden for familier og barnlige sjæle. Vi skal spise lækker mad, lege og hygge os sammen uden det helt store program.

SYMB Leg & Lasagne er et særligt børnevenligt koncept, hvor vi spiser sammen den sidste fredag i måneden kl. 17.00-20.00. (OBS. Arrangementet holder i øjeblikket pause indtil senere på året) Lasagnen bliver serveret kl. 17.30 – kort efter er ungerne smuttet hen for at lege, imens de voksne nyder maden og får sig en hyggelig snak.  Vi sørger for masser af skøn underholdning for ungerne. Perler og tegnestationer, sæbebobler, spil og alt, hvad vi kan finde på. Alt sammen er noget, hvor de selv kan lege og have det sjovt.

Til lasagnen er der brød og salat. Vi sørger selvfølgelig også for ketchup og smør. Udover lasagne med kød, er der mulighed for en lækker version, der er glutenfri og vegansk. Og senere – masser af popcorn, kaffe, te og kage.

Pris: 60 kr. for voksne og 30 kr. for børn.

Max antal: 30 personer – tilmelding først til mølle. Frist onsdagen før kl. 12.

Det foregår i SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg.

Tovholder: Jette Pedersen: tlf. 25 70 56 04 / mail: nostrupvej@gmail.com

Vil du være hjælper til SYMBs Leg & Lasagne, så kontakt gerne tovholderen – flere hænder til at organisere, planlægge og stå for leg med ungerne er der altid brug for 😊

Fire gange er  SYMB Leg & Lasagne fra august 2020 støttet af Liv i Kalundborg.

Tilmelding til kommende begivenheder:

Leg & Lasagne holder pause og vender retur senere på året. –

https://youtu.be/CxluhcG3lTU