Vær med - Bliv medlem - Støt SYMB

Du har flere muligheder for at bakke op om SYMB. Du kan sagtens vælge alle mulighederne her samtidigt. Hvis du kan styrke eller støtte SYMB  på andre måder, så send os en mail på info@symb.dk eller ring til sekretariatsleder Louise Kolbjørn på mobil 22 25 66 64.

Vær med til at skabe SYMB

Deltag som aktiv, når SYMB udvikler og afholder arrangementer eller brug dit engagement og dine kompetencer i SYMB’s andre aktiviteter. Mød mennesker, du nok ellers ikke ville have mødt. Vær med til at skabe det SYMB, du gerne vil have. Læs mere på siden “Vær med“.

Dit medlemsskab er vigtigt for SYMB

For at SYMB fortsat kan udvikle sig, har vi brug for al den støtte, vi kan få. Du kan hjælpe ved at melde dig ind i SYMB. Jo flere vi er, jo stærkere står vi, og jo bedre muligheder har du og vi for at skabe det SYMB, vi ønsker. Et medlemsskab af SYMB er personligt og koster kun 150 kroner om året. Er I flere i samme husstand, håber vi, at hver af jer ønsker at melde sig ind. Hvert medlemsskab giver stemmeret på SYMB’s generalforsamlinger.

Udfyld felterne og klik på tilmeld for at sende indmeldelsen:

Fornavn
Efternavn
E-mail
Mobil nr.

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

NYESTE ARRANGEMENTER

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

Et medlemsskab af SYMB koster 10-60 kroner om måneden. Du bestemmer selv prisen. Alle medlemmer har stemmeret på generelforsamlingen uanset hvor meget, de betaler. Udfyld felterne herunder og meld dig ind.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

KONTAKT

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64
Mail: info@symb.dk