Åben Scene i SYMB - 29. marts - aflyst

NB: SYMB støtter op om at stoppe smittespredningen af COVID-19 og holder derfor lukket fra den 12.-30. marts – indtil videre. 

Billeder fra Åben Scene. 

 

Kom og vær med – oplev storytelling live! 

Idéen med Åben Scene er først og fremmest at udbrede den mundtlige fortælling i landet. Mundtlig fortælling kan noget, som man kun får øjnene op for når man prøver eller oplever det: at indlade sig på fortællerens skabte univers, og at lade egen fantasi råde. Der er mange udsagn fra publikum om, hvad dét at lytte til en god historie gør. Ordene for oplevelserne går lige fra ’afslappende’ over til ’inspirerende’ samt til ’vidunderlig’ eller bare ’fornøjelig’. Mundtlig fortælling er med til at give publikum en anderledes oplevelse, og vil man selv på scenen, er der mulighed for at styrke egne fortællekundskaber. I bredere forstand er Åben Scenes idé at give mulighed for at dyrke ’folkelig ordkunst’ – også i SYMB, på en scene, der ligger så centralt som det kan være på Kalundborg station.

                                              Næste gang er søndag den 29. marts kl. 15-17.

Der kan købes kaffe og kage ved arrangementet.

Der er ingen entre, men kommer du jævnligt i SYMB f.eks til Åben Scene, ser vi gerne, at du melder dig ind i SYMB til 150kr/år. 

Kommende datoer for SYMB Åben Scene er:

  • Søndag den 29. marts kl. 15-17.

  • Søndag den 26. april kl.15 – 17

Vil du gerne tage chancen og performe på Åben Scene, så send en besked til nedenstående mailadresse. Dette foretrækkes af hensyn til programoverblikket, men naturligvis kan man også ‘hoppe på scenen’, når man er der.

Tilmelding via juergenius44@yahoo.com. Angiv venligst på hvilken dato du vil ‘on stage’ og dit navn!

Tovholder er Jürgen Andresen. Han kan træffes via mail: juergenius44@yahoo.com

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik