SYMB by Night holder aftenåbent – 16. januar

Er du interesseret i SYMB, men har sjældent mulighed for at kigge forbi i dagtimerne? Så har du nu chancen for at være med, når dørene åbnes til SYMB by Night!

SYMB skaber fællesskaber, og brænder for at skabe mere liv og aktivitet i Kalundborg. Og vi vil gerne have flere med. Som et nyt tiltag inviteres der til aftenåbent tre torsdage, nemlig den 16, januar, 20. februar og 19. marts fra kl. 19.00 til 21.30. Her vil der være mulighed for en hyggelig snak med nogle gode værter, og hvis du har nogle spørgsmål omkring SYMB, så hold dig endelig ikke tilbage. 

SYMB holder normalt åbent i dagtimerne onsdage kl. 13.00-17.00, og måske du har siddet derude, og ærgret dig over, at du ikke har haft mulighed for at kigge forbi i det tidsrum. Derfor holder vi denne dag åbent i aftentimerne, så flere nysgerrige sjæle kan få muligheden for at opleve SYMB. Og så bliver det bare rigtig hyggeligt! 

Besøg SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg denne aften – alle er velkomne! 
Deltagelse kræver ikke tilmelding – mød bare op. 
 

Kaffe/te ad libitum koster 10 kr. 
Tovholder er Liv Rasmussen – tlf. 25 34 44 4520

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik