SYMB holder midlertidigt lukket!

SYMB støtter op om at stoppe smittespredningen af COVID-19 (coronavirus). Derfor holder SYMB lukket fra og med torsdag den 12. marts og forventer at åbne igen den 8. juni.

SYMB følger statsministeriets tiltag for at stoppe udbruddet af COVID-19 i Danmark. Det betyder, at alle aktiviteter frem til 8. juni indstilles. SYMB afventer myndighedernes udmeldinger.

Fødselsdagsfejringen, der oprindeligt var planlagt til at foregå den 21. marts, udskydes desuden til en ny dato, da SYMB naturligvis vægter alles sikkerhed højest.

Hold øje med hjemmesiden og facebooksiden – der bliver løbende opdateret med nyt om SYMB. 😊

Har du spørgsmål, så kontakt
sekretariatsleder Louise Kolbjørn: tlf. 2225 6664 / louise@symb.dk 
eller formand Søren Mariegård: tlf. 2124 1803 / sorenmariegard@gmail.com.

Vi påtager os vores samfundsansvar. De gode fællesskaber holder nu sammen, ved at holde afstand.   

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik