Læseklub 2 - 5. februar

I SYMB Læseklub 2 analyserer og diskuterer vi de bøger, som vi læser. Gruppen vælger i fællesskab, hvad vi skal læse. På denne måde får vi en dybere forståelse af bøgerne, ved at dele vores oplevelse af det læste – vi lægger mærke til flere detaljer, når vi læser i fællesskab.

Gruppen er åben for alle der møder op, og som har lyst til at være med. 
Som udgangspunkt har vi valgt at beskæftige os med moderne nordiske forfattere. Men vi er selvfølgelig åbne for nye ideer. 

Forslag til forfattere vi kan læse:

  • Maren Uthaug  
  • Jacob Ejersbo
  • Svend Åge Madsen 
  • Erling Jepsen 
  • Maria Helleberg
  • Kristín Marja Baldursdóttir
Vi mødes den 1. onsdag i måneden fra kl. 10 til 12 i SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg.

Tilmelding er ikke nødvendigt. 
Kaffe/te ad libitum koster 10 kr. 

Tovholder er Lise Højberg.
Mail: lise.hojberg@gmail.com/tlf.: 27 62 10 89

NYESTE ARRANGEMENTER

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik