Legehjem for store og små

SYMB Legehjem har ændret tidspunkt, og foregår nu cirka en lørdag om måneden – men udgangspunktet er det samme: Her mødes vi for at lege og have det sjovt! 

Legehjem i SYMB er for alle, som har lyst til at være med – uanset alder. Aktiviteten er især egnet til små børn, men alle kan være med, og alle vil have en aktiv rolle i legene.  Her er der mulighed for, at børnefamilien eller bedsteforældre med børnebørn kan have sjov, hyggelig og aktiv kvalitetstid sammen. Det er ligeledes en god mulighed for at møde andre mennesker. Samvær, bevægelse og latter er nøgleord til SYMB Legehjem, hvor vi sammen skaber en hyggelig stund i formiddagstimerne. 

Initiativtageren bag SYMB Legehjem er Christina H. Jensen. Hun er uddannet idrætspædagog, med mange års erfaring indenfor idræt, bevægelse og leg i institutionsverdenen. Christina har desuden arbejdet med familieidrætshold i København i foreningen Familieidræt. Her har hun haft rig mulighed for at opleve, hvad der sker, når børn og voksne samles om leg og bevægelse. Børn lærer især med kroppen, og elsker derfor bevægelseslege. Og når de nærmeste voksne er med til at lege, synes børnene, at det er rigtig sjovt. 

Det er i SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen. Deltagelse kræver ikke tilmelding. 

Tovholder er Christina H. Jensen – tlf. 21 23 50 55 eller mail: christina_hjensen@hotmail.com

NYESTE ARRANGEMENTER

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik