SYMB Erhverv

Et fællesskab, der styrker hele Kalundborg Kommune

SYMBs lokaler

SYMB ligger centralt lige på Kalundborg Station. SYMB er flyttet ind i DSBs tidligere billetsalg med tilhørende lokaler. Alle lokaler har navne, der refererer til ejendommens historie som en livlig station. Lokalerne har stået tomme i cirka ti år indtil SYMB flyttede ind i 2019.

Der er adgang til køkken og toiletter.

Billetsalget
Billetsalget er SYMBs største lokale med plads til 55 mennesker. Der er mulighed for mange forskellige opstillinger af borde, der passer til jeres arrangement. Billetsalget er et finurligt lokale med mulighed for at arbejde i grupper og samles i mindre grupper rundt omkring i lokalet. Det er også muligt at rydde rummet og arbejde på det bare gulv. Opstilling af buffet kan sagtens lade sig gøre. Der kan stilles en scene op. Lokalet er udstyret med moderne AV-udstyr, herunder adgang til lyd.

Ventesalen
Ventesalen er et lyst lokale beliggende ud til DSBs foyer. Her er plads til 10 personer. Lokalet er udstyret med et stort konferencebord og stole og moderne AV-udstyr.

Sidesporet og Kontoret
Sidesporet og Kontoret er mødelokaler med plads til 6 personer. Begge lokaler er udstyret med konferencebord og stole samt moderne AV-udstyr.

logobund

SYMB  |  Banegårdspladsen 2  |  4400 Kalundborg
22 25 66 64  |  info@symb.dk