SYMB Barselscafé

Vil du også gerne mødes med andre på barsel og snakke om relevante emner? Så har du mulighed for at deltage i SYMB Barselscafé. Det er for dig, der er forælder til et barn i alderen 0-2 år, og som har lyst til at mødes med andre småbørnsforældre og dele din oplevelse af hverdagen.

Kom med til Barselscafé i SYMB den anden tirsdag i måneden kl. 10-12, mød andre på barsel eller med små børn, og få rum til at lære andre i samme situation at kende. Samtidig får du nye input til dét at være småbørnsforælder, som du kan bruge i din hverdag. Både mødre, fædre og børn er meget velkomne, og man kan sagtens tage barnevognen med ind, ligesom der naturligvis er mulighed for at amme og pusle undervejs – i det hele taget er caféen bygget op omkring babyerne.

Hver gang vi mødes, har vi i fællesskab en samtale om et tema, der er relevant for dig som småbørnsforælder. Eksempler på temaer kan være: ’Familie i en digital verden’, ’Det sansende barn’, ’At blive forældre’, ’De vigtigste værdier i familien’, ’Forældres egenomsorg’, ’Parforholdet’, ’Opdragelse’, ’De 5 kærlighedssprog’ m.fl.

Programmet for en Barselscafé ser sådan ud:

  • Velkommen med 1-2 sange sammen med børnene.
  • 30-45 minutters oplæg/samtale, hvor der tages et tema op. Samtidig er der mulighed for kaffe, te og en lækker anrettet morgenmadstallerken, med fri snak om hverdagen og løst og fast.

Prisen per Barselscafé er 98 kr. Du kan vælge at deltage i Barselscaféen de dage, der passer dig. Det kræver blot en tilmelding. Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.

Har du spørgsmål, så kontakt tovholder Nana Winther Larsen – mail: pilotforditliv@gmail.com eller tlf: 30 70 24 48.

SYMBs Erhvervsmedlemmer

AKTIVITETER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik