SYMB Barselscafé

Vil du også gerne mødes med andre på barsel og snakke om relevante emner? Så har du mulighed for at deltage i SYMB Barselscafé. Det er for dig, der er forælder til et barn i alderen 0-2 år, og som har lyst til at mødes med andre småbørnsforældre og dele din oplevelse af hverdagen.

Kom med til Barselscafé i SYMB den anden tirsdag i måneden kl. 10-12, mød andre på barsel eller med små børn, og få rum til at lære andre i samme situation at kende. Samtidig får du nye input til dét at være småbørnsforælder, som du kan bruge i din hverdag. Både mødre, fædre og børn er meget velkomne, og man kan sagtens tage barnevognen med ind, ligesom der naturligvis er mulighed for at amme og pusle undervejs – i det hele taget er caféen bygget op omkring babyerne.

Hver gang vi mødes, har vi i fællesskab en samtale om et tema, der er relevant for dig som småbørnsforælder. Eksempler på temaer kan være: ’Familie i en digital verden’, ’Det sansende barn’, ’At blive forældre’, ’De vigtigste værdier i familien’, ’Forældres egenomsorg’, ’Parforholdet’, ’Opdragelse’, ’De 5 kærlighedssprog’ m.fl.

Programmet for en Barselscafé ser sådan ud:

  • Velkommen med 1-2 sange sammen med børnene.
  • 30-45 minutters oplæg/samtale, hvor der tages et tema op. Samtidig er der mulighed for kaffe, te og en lækker anrettet morgenmadstallerken, med fri snak om hverdagen og løst og fast.

Prisen per Barselscafé er 98 kr. Du kan vælge at deltage i Barselscaféen de dage, der passer dig. Det kræver blot en tilmelding. Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.

Har du spørgsmål, så kontakt tovholder Nana Winther Larsen – mail: pilotforditliv@gmail.com eller tlf: 30 70 24 48.

Tilmelding til kommende begivenheder:

Barselscafé tirsdag d. 10. august

– Barselscafé tirsdag d. 14. september

Barselscafé tirsdag d. 12. oktober

– Barselscafé tirsdag d. 09. november

Barselscafé tirsdag d. 14. december