Bogcafé i SYMB – med fokus på personlig udvikling

SYMBs Bogcafé er for dig, som gerne vil møde og sparre med ligesindede indenfor personlig udvikling. Derfor er bøgerne også af selvsamme tema.

Her er der mulighed for at hente inspiration og dele egne oplevelser, idéer og erfaringer, som kan være med til at støtte og inspirere andre. Vi kommer alle med en forskellig baggrund og syn på livet – derfor vil vi også læse bøgerne med forskellige ”briller”. Det er en kæmpe gave, for hvis vi skal lære noget nyt, må vi anskue den samme ting fra flere vinkler.

Vi mødes den 3. mandag i måneden kl. 19-21. Det er en god idé at anskaffe sig en notesbog, så man kan nedskrive citater, paragraffer og egne refleksioner på vejen. 

————————————————–

Hvem står bag SYMB Bogcafé? Det gør Freja og Sonja – to veninder, som begge nyder at blive inspireret til ny visdom gennem mennesker, oplevelser og bøger. Begge er de i start 30’erne og føler at livet har så meget mere at byde på, end det de kender til på nuværende tidspunkt.

Sonja er mor til 2 og arbejder indenfor plejeområdet i Kalundborg Kommune. Hun har i 2019 læst 100 bøger inden for temaet selvudvikling, og har gennem den oplevelse fået så meget power og læring, at hun godt kunne tænke sig at dele det med andre. Freja er mor til 1 og arbejder som foredragsholder, og elsker at formidle og inspirere andre til at finde ind til deres indre styrke og power.

De begge elsker at blive inspireret af andre, og tænkte derfor at en bogcafé ville være en interessant mulighed for at få flere vinkler på livet. Der er intet facit på bogcaféen, men en intention om et hyggeligt fællesskab med temaet selvudvikling i centrum.

Arrangementet er gratis.

For at deltage kontinuerligt i SYMB-arrangementer ser vi dog gerne, at man er medlem af foreningen. Det koster 150 kr/år. Oprettelse af medlemskab finder du her

Kaffe og te kan købes på stedet.

Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg.

Tovholder: Freja Lamhauge – tlf. 25 12 18 19 og mail: f.lamhauge@gmail.com

Tilmelding: Ring eller mail til Freja Lamhauge.

Max antal deltagere: 12.

SYMBs Erhvervsmedlemmer

EFTERÅR I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik