Bogcafé i SYMB – med fokus på personlig udvikling

SYMBs Bogcafé er for dig, som gerne vil møde og sparre med ligesindede indenfor personlig udvikling. Derfor er bøgerne også af selvsamme tema.

Her er der mulighed for at hente inspiration og dele egne oplevelser, idéer og erfaringer, som kan være med til at støtte og inspirere andre. Vi kommer alle med en forskellig baggrund og syn på livet – derfor vil vi også læse bøgerne med forskellige ”briller”. Det er en kæmpe gave, for hvis vi skal lære noget nyt, må vi anskue den samme ting fra flere vinkler.

Vi mødes den 3. mandag i måneden kl. 19-21. Det er en god idé at anskaffe sig en notesbog, så man kan nedskrive citater, paragraffer og egne refleksioner på vejen. 

————————————————–

Hvem står bag SYMB Bogcafé? Det gør Freja og Sonja – to veninder, som begge nyder at blive inspireret til ny visdom gennem mennesker, oplevelser og bøger. Begge er de i start 30’erne og føler at livet har så meget mere at byde på, end det de kender til på nuværende tidspunkt.

Sonja er mor til 2 og arbejder indenfor plejeområdet i Kalundborg Kommune. Hun har i 2019 læst 100 bøger inden for temaet selvudvikling, og har gennem den oplevelse fået så meget power og læring, at hun godt kunne tænke sig at dele det med andre. Freja er mor til 1 og arbejder som foredragsholder, og elsker at formidle og inspirere andre til at finde ind til deres indre styrke og power.

De begge elsker at blive inspireret af andre, og tænkte derfor at en bogcafé ville være en interessant mulighed for at få flere vinkler på livet. Der er intet facit på bogcaféen, men en intention om et hyggeligt fællesskab med temaet selvudvikling i centrum.

Arrangementet er gratis.

For at deltage kontinuerligt i SYMB-arrangementer ser vi dog gerne, at man er medlem af foreningen. Det koster 150 kr/år. Oprettelse af medlemskab finder du her

Kaffe og te kan købes på stedet.

Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg.

Tovholder: Freja Lamhauge – tlf. 25 12 18 19 og mail: f.lamhauge@gmail.com

Tilmelding: Ring eller mail til Freja Lamhauge.

Max antal deltagere: 12.