Event-gruppen skaber nye arrangementer

Kan du også li’ at skabe liv i din by eller dit område. Måske med et sjovt, spændende, lærerigt, anderledes eller bare et helt almindeligt arrangement, så er event-gruppen stedet for dig. Vi har brug for dine ideer og det, du kan.

Event-gruppen inviterer dig
Kom og deltag i vores næste møde i Event-gruppen. Møderne ligger fast på den tredje onsdag i måneden.  Dog ligger det næste møde i november den sidste onsdag i måneden 🙂

Næste møde: Onsdag den 20. februar 2019.
Tid & Sted: Kl. 19-21 på Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg.

I gruppen er der fokus på udvikling af nye idéer samt gennemførsel af aktiviteter. Alle er velkomne, så mød blot op med friske idéer – eller hvis du er nysgerrig efter at vide mere om SYMB og SYMBs aktiviteter. 😉

Vil du vide mere, så kontakt Event-gruppens tovholder Henrik Brinkløv på mobil 21 79 00 07

PS: Der er altid friskbrygget kaffe og te på kanden.

PPS: Tjek også alle SYMB’s arrangementer

ÅBNINGSTIDER

SYMB er åben mandag, onsdag og fredag kl. 10-13
Ofte er vi her udenfor åbningstid.
Åbent husmøde for alle hver onsdag kl. 17-18.
Kig ind hos SYMB på Kalundborg Station, Banegårdspladsen 2.

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

NYESTE ARRANGEMENTER

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk