Eventgruppen mødes hver den 3. onsdag pr. måned

Har du en idé til en aktivitet eller en event? Ku du tænke dig at stå for en aktivitet i SYMB? Eller udenfor SYMB? Kan du også li’ at skabe liv i dit lokalsamfund? Måske med et sjovt, spændende, lærerigt, anderledes eller bare et helt almindeligt arrangement eller en mere fast række af aktiviteter? Så er event-gruppen stedet for dig. Her skaber vi sammen!

Event-gruppen inviterer dig
Der holdes møder i eventgruppen hver den 3. onsdag i måneden kl. 19-21.                                   

De næste møder er den 18. september, den 16. oktober, den 20.november og den 18. december.

Sted: SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg.

I gruppen er der fokus på udvikling af nye idéer samt gennemførsel af aktiviteter. Alle er velkomne, så mød blot op med friske idéer – eller hvis du er nysgerrig efter at vide mere om SYMB og SYMBs aktiviteter. 😉

Vil du vide mere, så kontakt Henrik Brinkløv på tlf. 21 79 00 07

PS: Der er altid friskbrygget kaffe og te på kanden.

PPS: Tjek også alle SYMB’s arrangeme

NYESTE ARRANGEMENTER

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik