SYMB Fællesspisning - den første fredag i måneden

Vi spiser sammen i SYMB en fredag om måneden. SYMB vil gerne skabe flere anledninger til, at vi alle sammen lærer nye mennesker at kende – også mennesker vi ikke lige normalt vil møde i vores vante cirkler.

 

Fællesspisning i SYMB er for alle og tilrettelægges, så det er børne- og unge venligt. Børnene hygger og leger. De voksne snakker med hinanden. Strukturen er løs med plads til barnlige aktiviteter og hyggelig samtale. Børnene må gerne løbe rundt og være børn. Det foregår altid en fredag, så man kan gå ud
bagefter eller blive hængende længe, hvis det er det, man vil.

Maden laver ’Ullas Landkøkken’. Prisen er 75kr for voksne og 35kr for børn. Vi får en lækker hovedret. Der
er selvfølgelig altid mulighed for vegetarmad. Drikkevarer og evt. kage og fredagsslik har man selv med.
Vi mødes kl 17.30 og går i gang med at spise kl. 18. Vi slutter af ved 21-tiden. Men det er helt ok at smutte
før.

Første fællesspisning efter sommerferien er fredag den 6. septempber – vi springer august over pga. ferie.

Tovholder: Anna Melanie Thoby, tlf. 29 84 54 35
I arrangør-gruppen skiftes vi til at være ansvarlige, og der er altid to hver gang. Vil du være med dér, så
kontakt også endelig Anna – der er altid plads til flere i SYMB. 🙂

Tilmeld dig til næste fællesspisning her: Arrangementer

NYESTE ARRANGEMENTER

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk