SYMB Fællesspisning - den sidste fredag i måneden

Vi vil gerne skabe flere anledninger til, at vi alle sammen lærer nye mennesker at kende – også mennesker vi ikke lige normalt vil møde i vores vante gænge. Fællesspisning i SYMB er for alle. Strukturen er afslappet med plads til legende børn og hyggelig samtale. Det foregår altid en fredag, så man kan gå ud bagefter eller blive hængende, hvis det er det man vil.

Drikkevarer købes i SYMBaren.

Menuen findes altid både med kød og i en vegansk/glutenfri version.

Maden leveres af RøsNetværk. Prisen er 75 kr. for voksne og 35 kr. for børn. Vi får en lækker hovedret og kaffe/te bagefter. Hvis nogen har lyst til at bage en kage og tage den med, er de velkomne til at gøre det!  Fredagsslik har man også selv med.

Vi mødes kl 17.30 og går i gang med at spise kl 18. Vi slutter af ved 21-tiden. Men det er helt ok at smutte før.

Husk at melde afbud til en af tovholderne, hvis I bliver forhindrede.  Pengene refunderes dog ikke…

Tovholdere:

  • Jette Pedersen, tlf. 25 70 56 04
  • Freja Lamhauge, tlf. 25 12 18 19

SYMB Fællesspisning samler mennesker på tværs.

Tilmeld dig til næste fællesspisning her: Arrangementer

Fællesspisning – 24. april aflyst

Fællesspisning i SYMB er for alle. For børnefamilier, unge og ældre. Strukturen er afslappet med plads til barneleg og hyggelig samtale. Det foregår altid en fredag, så man kan gå ud bagefter eller blive hængende, hvis det er det man vil.

Læs mere »

Fællesspisning om fredagen – 31. januar

Vi spiser sammen i SYMB en fredag om måneden. De små ser film på medbragte tablets og leger. Sofahjørnet fyldes af spil og større børn. De voksne snakker og møder hinanden på tværs af de cirkler, vi normalt er en del af. Måske får vi nye venner. Nogle går måske ud bagefter. Aftenen er børnevenlig, men det er IKKE et must at ha børn med ☺ 

Læs mere »

SYMB Fællesspisning om fredagen – 6. december

SYMB Fællesspisning byder atter en gang indenfor til et dejligt fælles måltid og hyggeligt samvær. Alle er inviterede. Her mødes vi på tværs af de grupper, som vi så ofte inddeler os i. Og i december mødes vi igen over dejlig mad, som denne gang er inspireret af juletiden!

Læs mere »

SYMB Fællesspisning om fredagen – 4. oktober

Vi spiser sammen i SYMB en fredag om måneden. De små ser film på medbragte tablets og leger. Sofahjørnet fyldes af spil og større børn. De voksne snakker og møder hinanden på tværs af de cirkler, vi normalt er en del af. Måske får vi nye venner. Nogle går måske ud bagefter. Aftenen er børnevenlig, men det er IKKE et must at ha børn med ☺

Læs mere »

SYMB Fællesspisning – 6. september

Vi spiser sammen i SYMB en fredag om måneden. De små ser film på medbragte tablets og leger. Sofahjørnet fyldes af spil og større børn. De voksne snakker og møder hinanden på tværs af de cirkler, vi normalt er en del af. Måske får vi nye venner. Nogle går måske ud bagefter. Aftenen er børnevenlig, men det er IKKE et must at ha børn med ☺

Læs mere »

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik