Kend Vores Egn

Kend Vores Egn byder på et væld af oplevelser centreret omkring kultur, natur, virksomheder og mange andre emner i vores lokalsamfund.  Kend Vores Egn inviterer på  nye spændende guidede ture til steder, som mange måske ikke er klar over findes på Vestsjælland, eller som de endnu ikke har besøgt. Alle er velkomne til at deltage. Men køb billet tidligt, for flere af vores ture har været udsolgt.
Alle vores initiativer er tilrettelagt, så både nye og ”gamle” borgere tager lærerige og spændende fortællinger med sig hjem. Det er noget der styrker den lokale ambassadør-ånd.

Sådan kommer du med på turene
Her på symb.dk kan du læse mere om Kend Vores Egn ture og alle SYMBs arrangmenter, hvor du finder dato, tid, mødested og link til billetkøb. Du kan også se turene som begivenheder på SYMB’s facebook-side.

Kom og skab endnu flere ture
Vi vil gerne gennemføre endnu flere arrangementer. Så kom gerne med gode idéer. Vi vil også gerne være flere i gruppen Kend Vores Egn. Er du interesseret så kontakt tovholder Hans-Henrik Nielsen på mobil 40 15 82 12  eller mail: hhn@mail.dk

Herunder kan du se og læse mere om nogle af vores nyeste Kend Vores Egn arrangmenter.

Se Kalundborg fra speedbåd 4. aug.

SYMB Kend Vores Egn har arrangeret sejltur på fjorden med speedbåd. Du får mulighed for at se de forskellige virksomheder fra vandet og en hurtig sejltur ud til spidsen af Asnæs på tværs af fjorden til Kirkebugten og retur til Havneparken. Sejlturen varer ca. 1 time.

Læs mere »

“Hvad laver de i havnen og forsyningen?” 9. juni

SYMB Kend Vores Egn inviterer på besøg hos Kalundborg Havn og Kalundborg Forsyning lørdag den 9. juni kl. 10.00 – 14.00. Kalundborgs placering i bunden af Kalundborg Fjord har gennem århundreder givet havnen strategisk betydning for byens udvikling. Det er historien om…

Læs mere »

Kalundborg, en fantastisk by

Hans-Henrik Nielsen og Birthe tabte deres hjerte til byen ved fjorden og den driftige havn. Sidste år var han med på en symbiosetur arrangeret af SYMB og hørte om Kend Vores Egn. Det var lige noget for Hans-Henrik. Han kunne godt tænke sig, at Kalundborgs indbyggere vil optræde som ambassadører for dette dejlige sted.

Læs mere »

Tur om lokal gastronomi, 5. maj

Lørdag den 5. maj inviterer Kend Vores Egn på bustur med gode fødevarer, god vin og smagsprøver. Vi mødes i Havneparken kl. 10.00 og kører til:
• Mejnerts Mølle
• Mineslund
• Dyrehøj Vingård
Alle tre steder bliver vi vist rundt og får…

Læs mere »

UDSOLGT! Besøg steder, du ikke kender, 14. april

Alt er udsolgt lørdag den 14. april, når Kend Vores Egn er på tur til steder, du måske ikke kender.

Vi mødes i Havneparken kl. 10.00 og går på besøg hos:

• Frimurerordenen
• Hera Døtrene
• Odd Fellow Ordenen

Alle tre steder bliver vi vist rundt og får…

Læs mere »

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

NYESTE ARRANGEMENTER

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

KONTAKT

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64
Mail: info@symb.dk