SYMBs Krea-gruppe mødes mandage og onsdage

Der holdes Krea-gruppe i SYMB to gange om ugen:

  • Mandage kl. 12-16 (tovholder: Jytte Merete Ebbesen)
  • Onsdage kl. 18.30-21.30 (tovholder: Cathrine Tømme Daugaard Jensen)

I SYMBs krea-gruppe kommer alle kreative sjæle med interesse i at mødes med andre kreative mennesker. Vi strikker, hækler, syer, tegner, maler mv. Du er velkommen uanset, hvilket håndværk du arbejder med. Du kommer med det, du har lyst til, får nye idéer, snuser til det de andre laver. Du medbringer selv dine materialer. Om du strikker, maler eller laver papir-ting – alle kan være med og lære af hinanden. 🙂

Krea-gruppen er et åbent rum, hvor alle som har lyst, kan mødes og inspirere, dele erfaringer og give hinanden gode idéer til kreative projekter. Vi mødes og hyggesnakker om vind og vejr… og om de kreative projekter, vi sysler med. Om man er ung eller gammel, erfaren eller begynder, har ingen betydning – vi hjælper hinanden i gang og inspirerer hinanden til at prøve nye ting. Så frem med strikketøjet, sytøjet, tusserne eller hvad du nu gerne vil i gang med, så vil der helt sikkert være én, som vil være med eller hjælpe dig i gang.

Eller kom bare og nyd det sociale fællesskab, som også er en stor del af Krea-gruppens møder – med kaffe og kage.

Du kan komme fast i den ene eller begge grupper. Eller bare dukke op ad hoc. Det vælger du selv.

Kontaktpersoner:

  • Mandage kl. 12-16: Jytte Merete Ebbesen, tlf. 30 27 79 81
  • Onsdage kl. 18.30-21.30: Cathrine Tømme Daugaard Jensen, tlf. 30 25 47 77

Sted: SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg

Krea – 3. august

I SYMBs krea-gruppe kommer alle kreative sjæle med interesse i at mødes med andre kreative mennesker. Vi strikker, hækler, syer, tegner, maler mv. Du er velkommen uanset, hvilket håndværk du arbejder med.

Læs mere »

Kom frem, alle I kreative folk

Har du lyst til at strikke, hækle eller tegne sammen med andre? Så er Krea-gruppen stedet for dig. De mødes hver anden onsdag.
Det hele startede for halvandet år siden. Nicole Sørensen savnede et sted, hvor hun kunne mødes med andre, der deler hendes interesse for at være kreativ. Så læste hun på facebook om SYMB…

Læs mere »

SYMBs erhvervsmedlemmer

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik