Kom til hyggelige aftener i KREA-gruppen

SYMB er godt i gang med afholdelse af krea-aftener. Her kommer alle kreative sjæle, som er interesserede i at mødes med andre kreative mennesker velkomne til en hyggelig aften – vi strikker, hækler, syer, tegner, maler mv. Du er velkommen uanset, hvilket håndværk du arbejder med.

De kreative aftener er startet op for at skabe et åbent rum, hvor alle som har lyst, kan mødes og inspirere, dele erfaringer og give hinanden gode idéer til kreative projekter. Vi mødes og hyggesnakker om vind og vejr… og om de kreative projekter, vi sysler med. Om man er ung eller gammel, erfaren eller begynder har ingen betydning – vi hjælper hinanden i gang og inspirerer hinanden til at prøve nye ting. Så frem med strikketøjet, sytøjet, tusserne eller, hvad du nu gerne vil i gang med, så vil der helt sikkert være en, som vil kunne hjælpe dig i gang.

Eller kom bare og nyd det sociale fællesskab, som også er en stor del af de kreative aftener med en kop kaffe og et stykke kage.

OBS: Vi holder sommerferie, opstart forventes i august. 
Vi mødes hver anden onsdag i lige uger kl. 18.30-21.30 i:

Aktivitetscenter Kalundborg
Esbern Snaresvej 55
4400 Kalundborg

Det er gratis at deltage. Man skal bare selv medbringe eget sytøj, strikketøj, symaskine mv. Der sælges kaffe/te og kage til 10 kr.

Der vil for hver Krea-aften (ca en uge før) blive lavet en begivenhed via SYMB’s facebookside, hvor man kan tilmelde sig til den kommende krea-aften. Dette er dog ikke et krav for at være med. Man er hjertens velkommen uanset hvad. Der er ingen tilmeldingsfrist. Og man kan deltage de onsdage, man nu kan. Følg med på SYMB’s facebookside.

Kontakt Nicole Sørensen på 51 60 71 37 eller nicole_soren@hotmail.com

ÅBNINGSTIDER

SYMB er åben mandag, onsdag og fredag kl. 10-13
Ofte er vi her udenfor åbningstid.
Åbent husmøde for alle hver onsdag kl. 17-18.
Kig ind hos SYMB på Kalundborg Station, Banegårdspladsen 2.

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

NYESTE ARRANGEMENTER

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk