Legehjem i SYMB – leg og bevægelse for store og små

NB: Aktiviteten er pt. under udvikling – ny info om dette kommer snart! 

Leg og bevægelse

SYMBs Legehjem er for alle – om man er barn, voksen, ung eller gammel. Udgangspunktet er, at alle har lyst til at mødes til leg og bevægelse. Legene henvender sig primært til børn fra 1½ år og op efter, og alle vil have en aktiv rolle i dem

I SYMB Legehjem leger vi sammen på tværs af alder. Når børn og voksne leger og bevæger sig sammen, bliver der skabt et helt unikt fællesskab, hvor latter og grin bliver det helt centrale. Børn opdager sig selv og verden ved at lege. Børn er meget kropslige, de lærer med kroppen og derfor elsker de bevægelseslege. Når de nærmeste voksne er med til at lege bevægelseslege, nyder børnene det.

Initiativtageren bag SYMB legehjem er Christina H. Jensen. Hun er uddannet Idrætspædagog med mange års erfaring med idræt, leg og bevægelse i institutionsverdenen. I dag arbejder hun som idrætspædagog på Nyrupskolen og er også underviser i DGI, hvor hun kommer ud og motiverer og guider til,  hvordan man arbejder med Idræt, leg og bevægelse i den pædagogiske hverdag. Christina har arbejdet i mange år med familie- idrætshold i foreningen Familieidræt i København. Her har hun haft mulighed for at opleve, hvad der sker når børn og voksne mødes for at lege.

Deltagelse kræver ikke tilmelding
Kontakt tovholder Christina H. Jensen på tlf. 21 23 50 55 og mail: Christina_hjensen@hotmail.com

Legehjem – 18. april aflyst

SYMB Legehjem er for store og små. Her er der plads til alle, som har lyst til at være med til sjove, aktive sanse- og bevægelseslege. Vi leger med farverige bolde, flagrende faldskærm, hører musik og synger sange. Legene er primært egnede til børn fra 1,5 år og opefter, men alle er velkomne, og alle kan være med – uanset alder. 

Læs mere »

SYMB Folkekøkken & Legehjem for alle – 15. oktober

SYMB Folkekøkken og Legehjem går sammen, og inviterer til aktivt samvær efterfulgt af lækker mad. Vi glæder os til at se familier med børn, bedsteforældre med børnebørn og alle med interesse i en hyggelig eftermiddag og aften, hvor leg, bevægelse og et fællesmåltid er i centrum.

Læs mere »

SYMB Legehjem – den 28. juni

Kom og leg i SYMB! SYMB’s Legehjem er for alle – om man er barn, voksen, ung eller gammel. Alle er velkomne. Udgangspunktet er, at alle har lyst til at mødes til Leg og Bevægelse. Legene henvender sig primært til børn fra 1½ år og op efter, og alle vil have en aktiv rolle i dem.

Læs mere »

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik