Legehjem i SYMB – leg og bevægelse for store og små

NB: Aktiviteten er pt. under udvikling – ny info om dette kommer snart! 

Leg og bevægelse

SYMBs Legehjem er for alle – om man er barn, voksen, ung eller gammel. Udgangspunktet er, at alle har lyst til at mødes til leg og bevægelse. Legene henvender sig primært til børn fra 1½ år og op efter, og alle vil have en aktiv rolle i dem

I SYMB Legehjem leger vi sammen på tværs af alder. Når børn og voksne leger og bevæger sig sammen, bliver der skabt et helt unikt fællesskab, hvor latter og grin bliver det helt centrale. Børn opdager sig selv og verden ved at lege. Børn er meget kropslige, de lærer med kroppen og derfor elsker de bevægelseslege. Når de nærmeste voksne er med til at lege bevægelseslege, nyder børnene det.

Initiativtageren bag SYMB legehjem er Christina H. Jensen. Hun er uddannet Idrætspædagog med mange års erfaring med idræt, leg og bevægelse i institutionsverdenen. I dag arbejder hun som idrætspædagog på Nyrupskolen og er også underviser i DGI, hvor hun kommer ud og motiverer og guider til,  hvordan man arbejder med Idræt, leg og bevægelse i den pædagogiske hverdag. Christina har arbejdet i mange år med familie- idrætshold i foreningen Familieidræt i København. Her har hun haft mulighed for at opleve, hvad der sker når børn og voksne mødes for at lege.

Deltagelse kræver ikke tilmelding
Kontakt tovholder Christina H. Jensen på tlf. 21 23 50 55 og mail: Christina_hjensen@hotmail.com