SYMB Senior Netværk

SYMB Senior Netværk er stedet, hvor netværk og fællesskab skabes mellem seniorer. Det er for alle seniorer, der har lyst til at deltage i og være med til at arrangere forskellige udflugter og aktiviteter og få en masse spændende oplevelser sammen med andre. Alle kan komme med forslag til aktiviteter.

Målgruppen er seniorer +65.

SYMB Senior Netværk mødes en gang hver måned. Mødedatoen aftales fra gang til gang. Møderne annonceres på facebook og gennem en mailingliste. Har du lyst til at være med, kan tovholder Hans Henrik Nielsen kontaktes.

Driften af SYMB Senior Netværk sker i samarbejde med Dansk Folkehjælp, hvorfor aktiviteter for enlige seniorer +65 er gratis. Andre er dog også meget velkomne.  

Eksempler på udflugter og aktiviteter med SYMB Senior Netværk kan være:

  • Besøg i Nyvang
  • En eftermiddag med spændende livshistorier
  • Løvfaldstur
  • Besøg på Kragerup Gods
  • Diverse foredrag
  • Julefrokost og andre samlinger i anledning af højtiderne

Har du lyst til at være med eller har du spørgsmål, så kontakt endelig tovholder for netværket Hans Henrik Nielsen, mail: hhn@mail.dk tlf. 40 15 82 12

Byvandring i Højbyen – 28. februar

Tag på tur med Seniornetværk, når der inviteres til byvandring i Højbyen. Her vil der være en spændende rundvisning i den gamle bydel. Arrangementet sluttes af med en hyggelig fælles frokost tilbage i SYMB

Læs mere »

Tur til Julemarked på Kragerup Gods – 9. november

Tag med SYMB Seniornetværk på udflugt til det fantastiske Julemarked på Kragerup Gods. Fra stationen i Kalundborg kører vi i samlet flok, for at tilbringe nogle hyggelige timer sammen – er man ikke i julestemning allerede, er der stor chance for at man bliver det!

Læs mere »

SYMBs Erhvervsmedlemmer

AKTIVITETER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik