SYMB Crew - vil du være med?

PSSSST – ja, det er dig, der står og læser dette, som vi gerne vil dele noget med. Vi har nemlig noget på hjertet. Går du med en lille (eller måske stor) drøm om at betjene rare og tørstige mennesker i en bar, så er det faktisk muligt her i SYMB. SYMBaren kan nemlig sagtens bruge flere gode hænder til forskellige slags events og aktiviteter.

Opgaverne i SYMB’s fantastiske SYMBar er faktisk ret enkelte og nemme. Og kunderne er megasøde – og spændende. Her sælger vi læskedrikke, sodavand, øl/vin, kaffe, juice, snack o.l.

Opgaverne vil altid være afstemt med det arrangement og med den event, som bliver afviklet i SYMB’s lokaler. Det kan f.eks. være Erhvervscafé, Studiecaféer, Generalforsamling, Folkekøkken, Leg & Lasagne, SYMB by Night, arrangementer med gæster udefra o.a. Afhængigt af arrangement kan det finde sted om formiddagen, om eftermiddagen eller først på aftenen.

SYMBaren er en del af SYMB Crew’et og udfylder en meget vigtig rolle i SYMB. Det dygtige Crew står bl.a. for at hjælpe til med det praktiske i køkkenet eller ifm. klargøring til arrangementer i SYMB. Det kan f.eks. være at brygge kaffe, lave serveringsbakke, anrette frokost, tømme opvaskemaskine, rydde op, flytte borde/stole m.m.

Du vil blive grundigt introduceret til opgaverne, og du vil altid være i fællesskab med mindst en anden fra SYMBaren eller Crew’et. Du bestemmer selv hvor lidt eller meget, du har tid og lyst til. Du kan være med på mere fast basis eller melde dig på banen adhoc.

Og vi har det altid ret sjovt og lærer en hel del nye mennesker at kende og du får mulighed for at være med til alle mulige arrangementer i SYMB 😊

Henrik kan kontaktes på tlf. 21 79 00 07 eller på mail brinklov144@gmail.com

Louise kan kontaktes på tlf. 22 25 66 64 eller på mail louise@symb.dk

SYMBs Erhvervsmedlemmer

AKTIVITETER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik