SYMB vandre sammen i eller omkring Kalundborg

SYMB vandrer sammen

Hver anden tirsdag mødes vi i SYMB og vandrer sammen. Vores ture foregår i og omkring Kalundborg og er på ca. 5 km. Vi starter og slutter i SYMB – måske med en kop kaffe, når vi er tilbage.

Har du lyst til at gå en rask tur sammen med andre, få frisk luft og motion og få en god snak undervejs? Så kom med, når SYMB vandrer sammen. Vi mødes tirsdage i lige uger og går ca. 5 km i og omkring Kalundborg. For dem, der har lyst, slutter vi af med kaffe og the i SYMB.

Hvornår: Hver anden tirsdag i lige uger kl. 13-15
Hvor: Vi mødes i eller udenfor SYMB, lige på Kalundborg Station.
Tilmelding: Til tovholder Sonja Larsen på tlf. 2465 7819

In English below:

WE meet at SYMB every second Tuesday and take a walk together in or around Kalundborg. Each time we walk about 5k starting and ending at SYMB. Perhaps we’ll have a cup of coffee when we are back.

Are you up for a brisk walk with others, getting some fresh air and exercise and having a nice chat at the same time? Then join us for SYMB Walk. We meet on Tuesdays in even weeks and walk about 5k in and around Kalundborg. For those interested there will be coffee or tea available when we return to SYMB

When: Every other Tuesday in even weeks from 1:00 – 3:00 pm

Where: At SYMB, right at Kalundborg station.

Register: With organizer Sonja Larsen, tlf.: 24 65 78 19

SYMBs Erhvervsmedlemmer

AKTIVITETER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik