Barselscafé – 10. februar

Kom med til Barselscafé i SYMB. For de 0-2-årige og deres forældre. Her vil deltagerne sammen blive klogere på en række af de ting, der optager én i den første tid som forældre, samtidig med hygge med de små og netværk.


Tilmelding til Barselscafé

Til Barselscafé i SYMB samles forældre og småbørn, for at møde andre på barsel eller med små børn, og dele deres oplevelser af hverdagen. Ved hver Barselscafé vil der være en lækker brunchtallerken til deltagerne og et interessant, relevant oplæg. Nana har allerede de første fire foredragsholdere på plads til barselscaféerne i SYMB. Sammen kommer deltagerne til at blive klogere på motorik, leg, sansning, barselstiden under Covid-19, babytegn og massage. 

Ydermere har Nana emner som vikler, slynger, førstehjælp og kost i støbeskeen til de kommende caféer. ’Indtil videre har vi fastlagt 6 caféer og så evaluerer vi på konceptet’, fortæller Nana. Hun mener, det er vigtigt med selvforkælelse, når man besøger barselscaféen. Derfor sørger hun personligt for at sammensætte en lækker brunchtallerken til de besøgende. ’Som kostvejleder er mad en stor del af mit liv, og jeg glæder mig til at sammensætte en sund, næringsrig og velsmagende morgenmad til deltagerne’.

I SYMB er man også begejstret for dette nye initiativ. ’SYMB Barselscafé er et meget velkomment og meget oplagt knobskud på SYMBs aktivitetsvifte. I forvejen er vi ved at få flere børnefamilier og unge med i SYMB, så vi hilser Nanas initiativ meget velkomment og glæder os til at lægge hus til barslende og babyer, hjemmepassere og småbørn’, siger sekretariatsleder Louise Kolbjørn.

Barselscafeen foregår den anden onsdag i måneden. Det er for forældre med børn fra 0-2 år. Der er plads til 9 forældre med børn. Pris for at deltage er 98 kr.

Tovholder er Nana Winther – mail: pilotforditliv@gmail.com, tlf.: 30 70 24 48
Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.