Barselscafé – 10. februar

Kom med til Barselscafé i SYMB. For de 0-2-årige og deres forældre. Her vil deltagerne sammen blive klogere på en række af de ting, der optager én i den første tid som forældre, samtidig med hygge med de små og netværk.

Til Barselscafé i SYMB samles forældre og småbørn, for at møde andre på barsel eller med små børn, og dele deres oplevelser af hverdagen. Ved hver Barselscafé vil der være en lækker brunchtallerken til deltagerne og et interessant, relevant oplæg. Nana har allerede de første fire foredragsholdere på plads til barselscaféerne i SYMB. Sammen kommer deltagerne til at blive klogere på motorik, leg, sansning, barselstiden under Covid-19, babytegn og massage. 

Ydermere har Nana emner som vikler, slynger, førstehjælp og kost i støbeskeen til de kommende caféer. ’Indtil videre har vi fastlagt 6 caféer og så evaluerer vi på konceptet’, fortæller Nana. Hun mener, det er vigtigt med selvforkælelse, når man besøger barselscaféen. Derfor sørger hun personligt for at sammensætte en lækker brunchtallerken til de besøgende. ’Som kostvejleder er mad en stor del af mit liv, og jeg glæder mig til at sammensætte en sund, næringsrig og velsmagende morgenmad til deltagerne’.

I SYMB er man også begejstret for dette nye initiativ. ’SYMB Barselscafé er et meget velkomment og meget oplagt knobskud på SYMBs aktivitetsvifte. I forvejen er vi ved at få flere børnefamilier og unge med i SYMB, så vi hilser Nanas initiativ meget velkomment og glæder os til at lægge hus til barslende og babyer, hjemmepassere og småbørn’, siger sekretariatsleder Louise Kolbjørn.

Barselscafeen foregår den anden onsdag i måneden. Det er for forældre med børn fra 0-2 år. Der er plads til 9 forældre med børn. Pris for at deltage er 98 kr.

Tovholder er Nana Winther – mail: pilotforditliv@gmail.com, tlf.: 30 70 24 48
Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.

SYMBs Erhvervsmedlemmer

VINTER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik