Dit medlemskab er vigtigt for SYMB

For at SYMB fortsat kan udvikle sig, har vi brug for dit medlemskab. Jo flere vi er, jo stærkere står vi. Du kan tegne et personligt medlemskab. Det koster kun  150 kr./år – er I flere i samme husstand, håber vi, at hver af jer ønsker at melde sig ind. Du kan også være Erhvervsmedlem og tegne ‘et støttende medlemskab’ til 1000 kr./år.  Oprettelsen finder du her

Hvert medlemskab giver stemmeret på SYMBs generalforsamlinger. Og du støtter SYMB og udviklingen af et mere bæredygtigt lokalsamfund med flere fællesskaber. Du er med til at styrke den brede opbakning, som er så vigtig i udviklingen af en nytænkende, tværgående organisation.

Når du melder dig ind, vil du blive tilmeldt SYMBs nyhedsbrev SYMB NYT. Ønsker du ikke det, kan du bare lade være med at acceptere det på den mail, du vil modtage herom. Et medlemskab i SYMB følger kalenderåret og koster det fulde beløb resten af året uanset, hvornår du melder dig ind. Bemærk: Dette gælder også ved indmeldelse få dage før årsskiftet.

Brug for hjælp? Kontakt SYMBs Bliv Medlem-Hotline!
Hvis du har brug for hjælp til at blive medlem i SYMB, så kan du kontakte Ib på info@symb.dk

Udfyld felterne og klik på knappen “Næste side”:
Både her, og når du klikker på “Næste side”, kan du se de gældende betingelser ved indmeldelse og betaling, og du kan vælge, hvilket af de to medlemskaber du vil tegne. 

SYMBs Erhvervsmedlemmer

AKTIVITETER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik