Dit medlemskab er vigtigt for SYMB

For at SYMB fortsat kan udvikle sig, har vi brug for dit medlemskab. Jo flere vi er, jo stærkere står vi. Et medlemskab af SYMB er personligt og koster kun 150 kroner om året. Er I flere i samme husstand, håber vi, at hver af jer ønsker at melde sig ind. Hvert medlemskab giver stemmeret på SYMBs generalforsamlinger.

Som medlem støtter du opbygningen af SYMB og udviklingen af et mere bæredygtigt lokalsamfund med flere fællesskaber. Du er med til at styrke den brede opbakning, som er så vigtigt i udviklingen af en nytænkende og tværgående organisation.

Et medlemskab af SYMB følger kalenderåret og koster 150 kroner for resten af året uanset, hvornår du melder dig ind. Bemærk: Dette gælder altså også, hvis du melder dig ind få dage før årsskiftet.

Brug for hjælp? Kontakt SYMBs Bliv Medlem-Hotline!
Hvis du har brug for hjælp til at blive medlem i SYMB, så kan du kontakte Ib på info@symb.dk. Måske I kan klare problemet via mail – ellers kan I aftale et møde i SYMB, hvor I i fællesskab får oprettet dit medlemskab. 

Udfyld felterne og klik på knappen “Næste side”:
(Både her og når du klikker på “Næste side”, kan du se de gældende betingelser ved indmeldelse og betaling)

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik