SYMB Læseklub – vi læser i fællesskab!

I SYMB Læseklub 1 & 2 læser vi en god bog. Læseklub 1 læser primært romaner og Læseklub 2 beskæftiger sig bl.a. med moderne nordiske forfattere. I fællesskab vælger vi hvad vi skal læse, og når vi mødes, taler vi om vores oplevelse af bøgerne. Vi opdager flere detaljer, når vi læser i fællesskab. 

I Læseklub 1 mødes vi fast den 1. mandag i måneden fra kl. 14-16.  
I Læseklub 2 mødes vi fast den 1. onsdag i måneden fra kl. 10-12.

Både Læseklub 1 & 2 vil meget gerne have flere med.😊

Vi mødes i SYMBs lokaler på Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg.

Det er gratis at deltage. Tilmelding er ikke nødvendig. Kaffe/te ad libitum koster 10 kr. Har nogen lyst til at
tage kage eller andet med, bliver han/hun garanteret populær.

Tovholder Læseklub 1 er Lykke Reuther: lykreu@gmail.com

Tovholder Læseklub 2 er Lise Højberg: lise.hojberg@gmail.com / tlf: 27 62 10 89.

Bogcafé – 18. maj aflyst

Kom med på en rejse ind i dig selv. Vi læser bøger, der rykker ved bevidstheden, udfordrer dine overbevisninger og fremmer det gode liv tæt på hjertet. Dette er en hyggelig læsegruppe, hvor du kan mødes med ligesindede. Du kan få sparring og få udvidet din horisont indenfor temaet ’selvudvikling’. 

Læs mere »

Læseklub 2 – 5. februar

SYMB Læseklub 2 er for dig, der elsker at læse en god bog. Her mødes vi i formiddagstimerne den 1. onsdag i måneden, for at dele ud af vores tanker omkring de bøger, vi i fællesskab vælger at læse. 

Læs mere »

SYMB Læseklub mødes den 4. juli

Vil du være med i vores nye SYMB læseklub, der er åben for alle. Vi vil kun læse romaner… Ikke krimier eller andet. Vi mødes den første torsdag i måneden fra kl. 19-21. Næste gang d. 2. 6.juni kl. 19.

Læs mere »

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik