SYMBs lokaler

SYMB bor i store fine lokaler lige på Kalundborg Station. Det tidligere billetsalg er i dag omdannet til en farverig café indrettet i retro-stil med borde, der kan opstilles på mange måder. Her kan holdes møder, undervisning, foredrag og mange former for fælles arrangementer. Der er plads til 40-50 mennesker.

Vi har også et mindre mødelokale, den tidligere ventesal, som også kan bruges til møder og samlinger. Her er plads til 10 mennesker.

Forplejning af enhver slags kan arrangeres. Der er adgang til køkken med fuld service til 50 personer og toiletter.

Ventesalen
Ventesalen er et lyst lokale beliggende ud til DSBs foyer. Her er plads til 10 personer. Lokalet er udstyret med et stort konferencebord og stole og moderne AV-udstyr.

Billetsalget
Billetsalget er SYMBs største lokale med plads til 55 mennesker. Der er mulighed for mange forskellige opstillinger af borde, der passer til jeres arrangement. Billetsalget er et finurligt lokale med mulighed for at arbejde i grupper og samles i mindre grupper rundt omkring i lokalet. Det er også muligt at rydde rummet og arbejde på det bare gulv. Opstilling af buffet kan sagtens lade sig gøre. Der kan stilles en scene op. Lokalet er udstyret med moderne AV-udstyr, herunder adgang til lyd.

Sidesporet og Kontoret
Sidesporet og Kontoret er mødelokaler med plads til 6 personer. Begge lokaler er udstyret med konferencebord og stole samt moderne AV-udstyr.

SYMB lejer lokaler ud til organisationer, men ikke til private. SYMB er en upolitisk og ikke-religiøs organisation og lejer ikke ud til enkeltstående partier eller religiøse grupper.

Kontakt SYMB på mail info@symb.dk med din forespørgsel om lokaler.