Vær med - fællesskaberne skaber vi sammen

I SYMB kan du både deltage i aktiviteterne og selv være med til at skabe dem. SYMB er en mangfoldig platform, hvor der er plads til alle. Og vi har også brug for det, du vil og kan. For i SYMB gør man ikke noget for hinanden – man gør noget sammen. Måske du har en idé til et event eller et arrangement, du gerne vil føre ud i livet? Det kan også være, at en eller flere af SYMBs aktiviteter er lige noget for dig? Eller begge dele? Uanset din motivation, så er SYMB også stedet for dig og med dig.

Her er en oversigt over alle de aktiviteter, der er i huset:
Læseklub
Folkekøkken
International Café
Kend Vores Egn
KREA
Mal & Tegn
SYMB spiller sammen
Åben Scene
Senior Netværk
Erhvervscafé

Husk, at du også kan kontakte os, hvis du vil være med til at skabe det SYMB, du gerne vil have.

Fundraising og nye projekter
Vil du også være med på holdet, der gør SYMB til en socialøkonmisk virksomhed? Eller har du en idé og aktivitet, du gerne vil skaffe penge til? Så kan SYMB være rammen, hvor du fundraiser og realiserer projektet. Har du evner og/eller gå-på-modet, så kontakt os på info@symb.dk eller mobil 42 21 41 08.

SYMBs Erhvervsmedlemmer

AKTIVITETER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik