Vi har brug for det, du vil og kan

Ud over at deltage i SYMB’s arrangementer, kan du være med til at skabe dem. Du kan også bidrage til at udvikle SYMB. Tjek vores grupper og kontakt os, hvis du vil være med til at skabe det SYMB, du gerne vil have. Vi skulle hilse og sige, det er ikke kedeligt. 😉

Legehjem
SYMB’s Legehjem er for alle – om man er barn, voksen, ung eller gammel. Alle er velkomne. Læs mere om Legehjem.

Læseklub
Vil du være med i vores nye SYMB læseklub, der er åben for alle? Vi vil kun læse romaner… Ikke krimier eller andet. Læs mere om Læseklub.

SYMB Folkekøkken
Er ved at være en institution. Fællesspisning med lækker mad og ofte et tema, indslag eller aktiviteter. Kom gerne med dine gode idéer. Læs mere om SYMB Folkekøkken.

Kend Vores Egn
Arrangerer ture til steder, som du måske aldrig har været eller slet ikke kender. Der er masser af gode steder og historier om vores egn, som bare venter på, vi (gen)opdager dem. Tjek Kend Vores Egn.

KREA-gruppen
Hyggelige kreative aftener. KREA-gruppen viser, hvad der kan opstå i SYMB. Nicole fik ideen til en KREA-gruppe, og for hende var det ikke langt fra idé til handling. Tjek KREA-gruppen.

Frivilligt Mentor Korps
SYMB er ved at opbygge et frivilligt mentorkorps, som giver en hjælpende hånd til mennesker, der kan være på vej til job, aktivering eller som af andre grunde har brug for lidt støtte i en periode. Læs mere om Frivilligt Mentor Korps.

IT og kommunikation
Vil du lave kommunikation eller håndtere og måske udvikle værktøjer, som SYMB bruger til at fortælle om alt det, vi laver? Har du en god idé eller evner inden for grafik, video, sociale medier, journalistik eller markedsføring? Så kom med i IT og Kommunikation, der er en af de afgørende støttefunktioner i SYMB. Læs mere under organisation eller kontakt os på info@symb.dk eller mobil 22 25 66 64.

Fundraising og nye projekter
Vil du også være med på holdet, der gør SYMB til en socialøkonmisk virksomhed? Eller har du en idé og aktivitet, du gerne vil skaffe penge til? Så kan SYMB være rammen, hvor du fundraiser og realiserer projektet. Har du evner og/eller gå-på-modet, så kontakt os på info@symb.dk eller mobil 22 25 66 64.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik