Indlæser Begivenheder

Folkekøkken i Symb med foredrag om Novo Nordisk

Tirsdag den 18/4 er der igen Folkekøkken i Symb med hyggelig fællesspisning og bagefter et spændende oplæg. Spisningen er kl. 18 i den gamle DSB-stationsbygning, og der kan ved tilmelding vælges mellem en kødret, som denne aften er: Forloren hare i bacon med waldorfsalat, flødesauce, hvide kartofler og grønne bønner – eller man kan vælge vegetarret.

Spisning koster 110 kr. og tilmeldingsfristen er senest kl. 20 den sidste søndag inden arrangementet.
Betal på MobilePay nr: 23815 – skriv f.eks. ”1 pers kødret, 2 pers vegetar” og overfør samlet pris.

Novo Nordisk ved indkørslen
Efter spisning er der et spændende oplæg. Denne gang handler det om Novo Nordisk, der har været en del af byens historie i mere end 50 år. Lea Skaanning, konsulent i afdelingen Strategy, Communication & Public Affairs i Novo Nordisk Kalundborg, vil fortælle om Novos historie, lige fra hvorfor en del af virksomheden blev etableret i Kalundborg til Novos rolle i byens industrielle symbiose og uddannelsessatsningen i byen. Lea Skaanning vil også fortælle om de investeringer virksomheden har annonceret de sidste par år i Kalundborg, herunder det store nybyggeri, der møder alle ved indkørslen til Kalundborg, om samarbejdspartnere og om arbejdspladsen, der er byens største.

Foredraget starter ca kl 19.00 og varer ca. en time inkl. tid til spørgsmål, og der er kaffe og the. Kom og mød nye mennesker og bliv opdateret på, hvad der sker i lokalsamfundet.

På gensyn!

Læs mere om FOLKEKØKKEN

Go to Top