Indlæser Begivenheder

Folkekøkken i Symb med foredrag om Kalundborg – Et fyrtårn for uddannelse

Kom med til Folkekøkken i Symb tirsdag den 21. marts. Tag din arbejdskollega, unge nabo eller ven med til hyggelig fællesspisning, og bagefter er der mulighed for at høre om de mange nye uddannelsesmuligheder i Kalundborg. Kalundborgs uddannelsesmiljø vokser: Professionshøjskolen tilbyder både ingeniøruddannelser og bioanalytikeruddannelsen, og fra i år er vil det tilmed være muligt at uddanne sig til arkitekt samt færdiggøre maskinmesteruddannelsen.

Få de store ord og linjer forklaret
Kom og få de store ord og linjer forklaret af nogle af de aktører, der arbejder for at gøre Kalundborg til et fyrtårn for uddannelse. Cecilie Riemer Ebsen og Pernille Bech, begge projektledere i Knowledge Hub Zealand, vil tage os med på Kalundborgs rejse mod at blive en uddannelsesby. Knowledge Hub Zealand er en forening og et partnerskab mellem Region Sjælland, Kalundborg Kommune, flere uddannelsesinstitutioner samt Novo Nordisk og Novozymes. Foreningens målsætning er bl.a. at skabe et fyrtårn for uddannelse i Kalundborg mhp. at sikre den kvalificerede arbejdskraft, som byens industri har behov for.

Foredraget starter ca. kl. 19.00 og varer ca. en time inkl. tid til spørgsmål, og der er kaffe og the. Så kom, mød nye mennesker og bliv klogere.
Fællesspisningen er kl. 18 i den gamle DSB-stationsbygning i Kalundborg.

Man kan vælge imellem: Kyllingebryst og grøntsager i karrysauce med ris og råkostsalat – eller en vegetarret.

Middagen koster 110 kr. pr. person, og tilmeldingsfristen er senest kl. 20 den sidste søndag inden arrangementet. Ved tilmelding vælges mellem vegetarret og kødret.
Betaling sker via MobilePay på nr: 23815 – skriv f.eks. ”1 pers kødret, 2 pers vegetar” og overfør samlet pris.

På gensyn!

Læs mere om FOLKEKØKKEN

Go to Top