Indlæser Begivenheder

Folkekøkken i Symb med foredrag om Kalundborg havn – før, nu og i fremtiden

Så er det igen tid til at deltage i Folkekøkken i Symb tirsdag den 16. maj i den gl. DSBstationsbygning i Kalundborg. Vi mødes over et godt måltid mad kl. 18, og bagefter vil havnedirektør Bent Rasmussen fortælle om Kalundborg Havns historie – før, nu og i fremtiden.

Havnerundfart
Kom med på en ”havnerundfart” helt uden at blive søsyg og hør også om nye aspekter for havnen i fremtiden. Kalundborg Havn er både lokalhavn for Vestsjællands industri, men er også container-, krydstogts- og erhvervshavn for hele Sjælland. Det skyldes havnens centrale placering og en vanddybde på op til 15 meter. Havnen er en såkaldt kommunal selvstyrehavn, der ledes af en havnebestyrelse på 7 medlemmer. Her kommer de 5 fra kommunalbestyrelsen, og den daglige ledelse varetages af havnedirektøren.

Middagen koster 110 kr. pr. person, og tilmeldingsfristen er senest kl. 20 den sidste søndag inden arrangementet. Aftenens ret er: Hakkebøf med bløde løg, bearnaisesauce, ærter, kartofler og grøn salat, som man vælger ved tilmelding eller en vegetarret.

Betaling sker via MobilePay på nr: 23815 – skriv f.eks. ”1 pers kødret, 2 pers vegetar” og overfør samlet pris.
Foredraget starter ca. kl. 19.00 og varer ca. en time inkl. tid til spørgsmål, og der er kaffe og the. Så kom, mød nye mennesker, og bliv klogere.

På gensyn!

Læs mere om FOLKEKØKKEN

Go to Top