Erhvervscafé – 3. november

SYMB og Kalundborgegnens Erhvervsråd inviterer til Erhvervscafé. Her mødes alle erhvervsaktører, som er interesserede i at booste og vedligeholde deres netværk! Kom med og hør EUC Nordvestsjællands vicedirektør, Malene Grandjean, fortælle om ’at lede mod en ukendt fremtid’.

Erhvervscafé i SYMB foregår den første tirsdag i måneden. Ved hvert arrangement er der et relevant, interessant oplæg, der har til hensigt at skabe debat og samtale mellem deltagerne.

Oplægget ved næste Erhvervscafé står Malene Gram Grandjean for. Hun er vicedirektør hos EUC Nordvestsjælland, og har en master i offentlig ledelse, kandidatgrad i psykologi og pædagogik samt en bachelor i kemi. Malene har undervist i gymnasiet i seks år og været leder i de sidste ti år. Malene sidder i kommunalbestyrelsen for Venstre, og har gennem mange år arbejdet med det dynamiske samspil mellem uddannelse, kommune og erhvervsliv.  Hun har gennem sin ledelsesprofession særdeles gode erfaringer med at skabe kreativ faglighed, udvikling og trivsel gennem anerkendende medinddragelse.

Malenes oplæg handler om forandringsprocesser: Siden marts har det at være leder, virksomhedsejer eller ansat for mange handlet om at skulle skabe og følge forandringer fra dag til dag. Det har handlet om en styring mod en ukendt fremtid. Corona forandrede med ét vores hverdag og hele arbejdslivet. Sådanne gennemgribende forandringsprocesser kræver typisk masser af planlægning, et veltilrettelagt forløb, en stribe forandringsagenter og frem for alt en realistisk tidshorisont. Med alle de nødvendige forandringer, skabt af Corona-situationen, fulgte andre principper, og de naturlige modstandsmæssige reaktioner på forandringsprocesser har for mange set helt anderledes ud. Ud fra en blanding af teori og erfaringer sættes der spot på forandringsprocesser, og hvordan man gør sig selv og virksomheden klar til de kendte og ukendte forandringer, som fremtiden byder på.

Alt dette kan man høre om ved Erhvervscaféen den 3. november kl. 15-16.30, hvor SYMBaren desuden er åben for køb af kaffe og kolde drikke.

Tovholder er:
David Hindberg, tlf. 92 15 30 55 / mail: erhverv@symb.dk.

Arrangementet har plads til 50 personer og der tages naturligvis hensyn til alle gældende retningslinjer om Covid-19.
Erhvervscaféen foregår i SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.