Erhvervscafé – 3. november

SYMB og Kalundborgegnens Erhvervsråd inviterer til Erhvervscafé. Her mødes alle erhvervsaktører, som er interesserede i at booste og vedligeholde deres netværk! Kom med og hør EUC Nordvestsjællands vicedirektør, Malene Grandjean, fortælle om ’at lede mod en ukendt fremtid’.

Erhvervscafé i SYMB foregår den første tirsdag i måneden. Ved hvert arrangement er der et relevant, interessant oplæg, der har til hensigt at skabe debat og samtale mellem deltagerne.

Oplægget ved næste Erhvervscafé står Malene Gram Grandjean for. Hun er vicedirektør hos EUC Nordvestsjælland, og har en master i offentlig ledelse, kandidatgrad i psykologi og pædagogik samt en bachelor i kemi. Malene har undervist i gymnasiet i seks år og været leder i de sidste ti år. Malene sidder i kommunalbestyrelsen for Venstre, og har gennem mange år arbejdet med det dynamiske samspil mellem uddannelse, kommune og erhvervsliv.  Hun har gennem sin ledelsesprofession særdeles gode erfaringer med at skabe kreativ faglighed, udvikling og trivsel gennem anerkendende medinddragelse.

Malenes oplæg handler om forandringsprocesser: Siden marts har det at være leder, virksomhedsejer eller ansat for mange handlet om at skulle skabe og følge forandringer fra dag til dag. Det har handlet om en styring mod en ukendt fremtid. Corona forandrede med ét vores hverdag og hele arbejdslivet. Sådanne gennemgribende forandringsprocesser kræver typisk masser af planlægning, et veltilrettelagt forløb, en stribe forandringsagenter og frem for alt en realistisk tidshorisont. Med alle de nødvendige forandringer, skabt af Corona-situationen, fulgte andre principper, og de naturlige modstandsmæssige reaktioner på forandringsprocesser har for mange set helt anderledes ud. Ud fra en blanding af teori og erfaringer sættes der spot på forandringsprocesser, og hvordan man gør sig selv og virksomheden klar til de kendte og ukendte forandringer, som fremtiden byder på.

Alt dette kan man høre om ved Erhvervscaféen den 3. november kl. 15-16.30, hvor SYMBaren desuden er åben for køb af kaffe og kolde drikke.

Tovholder er:
David Hindberg, tlf. 92 15 30 55 / mail: erhverv@symb.dk.

Arrangementet har plads til 50 personer og der tages naturligvis hensyn til alle gældende retningslinjer om Covid-19.
Erhvervscaféen foregår i SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, der forbinder mennesker, bygger fællesskaber og skaber mere liv og aktivitet i vores fælles lokalsamfund. Mennesker i SYMB opbygger relationer og netværk og udvikler en social deltagelse, som gør vores lokalsamfund mere robust. SYMB en fællesskabsplatform, hvor borgere mødes på tværs af de grupperinger, vi ofte inddeler os i. SYMB er med til at skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund, hvor flere er med og færre falder ud.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s sekretariatsleder Louise Kolbjørn træffes på:
Mobil: 22 25 66 64         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik