Folkekøkken - 50 år i Banens tjeneste - 10. marts

Så er det ved at være tid til næste Folkekøkken i SYMB. Denne gang vil Helge B. Rasmussen berette om sin tid i Banens tjeneste. Maden vil som altid være sublim og man kan se frem til en god tirsdag aften med et spændende foredrag! 

 Når SYMB holder Folkekøkken den 10. marts kigger vi indad og får indblik i en sjældent fortalt historie. En historie om livet på Kalundborg Station anno 1961-2012.

Til denne aften har SYMB inviteret Helge Bækgaard Rasmussen, som vil fortælle om sit lange farverige liv i Banens tjeneste – med 30 år på kommandoposten. Helge Bækgaard Rasmussen blev ansat i 1961 og nåede at fejre sit 50-års jubilæum, inden han takkede af i 2012. Der venter gæsterne en masse spændende historier og fortællinger om livet og udviklingen i DSB’s og Banedanmarks stationsbygning i Kalundborg, hvor SYMB rykkede ind for et år siden.

Foredraget vil blive understøttet af billeder fra dengang, og der vil blive plads til spørgsmål og måske egne oplevelser som kunde eller ansat i Billetsalget, Ventesalen, Sidesporet, teknikrummet, kommandoposten m.m.

Menuen er 
  • Osso Buco (med og uden kød). 
  • Bagt rodfrugtmos, tomatsalat og bondebrød.
Maden laves af RøsNetVærk. Drikkevarer købes på stedet.
 
Vi glæder os til at se jer! 
 

Dørene åbnes kl. 17 og vi spiser ca. kl. 17.30. Foredraget begynder kl. ca. 18.30 og arrangementet slutter kl. 21.

Prisen er 75 kr. for voksne og 35 kr. for børn (2-12 år).
 
Tilmeldingsfristen er søndag den 8. marts.

Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.

Tovholder er Henrik Brinkløv – tlf. 21 79 00 07.

SYMB Folkekøkken handler om at spise sammen og have det hyggeligt. Her mødes vi hver den 2. tirsdag i måneden, hvor der, udover lækker mad, også er et nyt tema på menuen fra gang til gang. 

SYMBs Erhvervsmedlemmer

EFTERÅR I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik