Folkekøkken – 50 år i Banens tjeneste – 10. marts

Så er det ved at være tid til næste Folkekøkken i SYMB. Denne gang vil Helge B. Rasmussen berette om sin tid i Banens tjeneste. Maden vil som altid være sublim og man kan se frem til en god tirsdag aften med et spændende foredrag! 

 Når SYMB holder Folkekøkken den 10. marts kigger vi indad og får indblik i en sjældent fortalt historie. En historie om livet på Kalundborg Station anno 1961-2012.

Til denne aften har SYMB inviteret Helge Bækgaard Rasmussen, som vil fortælle om sit lange farverige liv i Banens tjeneste – med 30 år på kommandoposten. Helge Bækgaard Rasmussen blev ansat i 1961 og nåede at fejre sit 50-års jubilæum, inden han takkede af i 2012. Der venter gæsterne en masse spændende historier og fortællinger om livet og udviklingen i DSB’s og Banedanmarks stationsbygning i Kalundborg, hvor SYMB rykkede ind for et år siden.

Foredraget vil blive understøttet af billeder fra dengang, og der vil blive plads til spørgsmål og måske egne oplevelser som kunde eller ansat i Billetsalget, Ventesalen, Sidesporet, teknikrummet, kommandoposten m.m.

Menuen er 
  • Osso Buco (med og uden kød). 
  • Bagt rodfrugtmos, tomatsalat og bondebrød.
Maden laves af RøsNetVærk. Drikkevarer købes på stedet.
 
Vi glæder os til at se jer! 

 

Dørene åbnes kl. 17 og vi spiser ca. kl. 17.30. Foredraget begynder kl. ca. 18.30 og arrangementet slutter kl. 21.

Prisen er 75 kr. for voksne og 35 kr. for børn (2-12 år).
 
Tilmeldingsfristen er søndag den 8. marts.


Køb billet Folkekøkken 10. marts

Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.

Tovholder er Henrik Brinkløv – tlf. 21 79 00 07.

SYMB Folkekøkken handler om at spise sammen og have det hyggeligt. Her mødes vi hver den 2. tirsdag i måneden, hvor der, udover lækker mad, også er et nyt tema på menuen fra gang til gang.