Folkekøkken - d. 23. november

SYMB folkekøkken om Kalundborgs dramatiske historie.

Pensioneret lektor fra gymnasiet i Kalundborg, Søren Juul, vil i nedslag fortælle om Kalundborgs dramatiske historie. Storhed og fald. Engang rigets midtpunkt med en uindtagelig borg og et blomstrende middelalder liv. Hvad skete der og er der skurke involveret? Glæd jer, Søren Juul er en fantastisk formidler af historien. Jürgen Andresen, gymnasielærer og fortæller, vil med sine korte fortællinger supplere og dramatisere historien.

Info:
Den 23. november.
Spisning kl. 17.30. Dørene åbnes kl 17.00
Pris 110,- tilmelding via linket herunder.
OBS! Fortællingerne er på engelsk.

Dagens Menu: Det berømte danske smørebrød.
 
International SYMB folkekøkken about Kalundborg’s ups and downs through history!

Søren Juul, retired associate professor from Kalundborg high school, will tell us about Kalundborg’s dramatic history. Once Kalundborg was the center of the Danish kingdom with an impregnable castle and a flourishing medieval life. What happened? And are there villains involved? Søren Juul is a fantastic communicator of history. Look  forward to his presentation in english, which will be supplemented and dramatized by Jürgen Andresen, local teacher and storyteller.

Info:
Date 23/11.
Doors will be opened at 17.00.
Dinner will take place at 17.30. Menu: the famous Danish sandwich.
Price 110, – registration through the link below.

SYMBs Erhvervsmedlemmer

AKTIVITETER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik