Folkekøkken tirsdag d. 26. april

Vil du gøre en forskel og træde til og redde liv? Så vær med her!

Vi har inviteret Lars Høgsted som er instruktør i Hjerteforeningen med stor erfaring med undervisning i Hjerte/Lunge-redning (HLR) og brug af hjertestarter.

Flere og flere danskere bliver en del af det ”fællesskab”, der består af ganske almindelige danskere, som har lært og ved hvad de skal gøre hvis de pludselig står i en situation, hvor en person får et hjertestop.

Du kan også blive en del af ”fællesskabet”, og være med til at gøre en forskel. Viden giver tryghed og husk det eneste DU kan gøre forkert er, ikke at gøre noget når ulykken rammer.

Så tag derfor ansvar og kom og hør om alle de vigtige trin og handlinger i en genoplivningssituation, hvor du kan afprøve hjertemassage samt brug af en hjertestarter.

Tidspunkt: D. 26. april kl. 17.30 (spisning kl. 18.00)
Sted: SYMBs lokaler – Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg
Pris: 110 kr. pr kurvert. Dagens ret er Mørbradgryde med kartoffelmos.

Kontakt tovholder for yderligere info: Esben Hansen tlf. 21248941.

SYMBs Erhvervsmedlemmer

AKTIVITETER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik