Kom og spis Borsjtj for fred og støt Ukraine

Din betaling kr 100 går ubeskåret til Aftenshowets ”Støt Ukraine” /Mobilpay 405042

Med nyopgravede økologiske grønsager, som er doneret af Ellemosegård i Raklev, koger frivillige i store mængder den ukrainske variant af rødbedesuppe. Vi bager massevis af brød og sørger for det gode tilbehør, som COOP er den glade giver til.

SYMB, som bl.a. står for fællesskaber og netværk, lægger hus til.

Du får serveret en portion Rødbedesuppe, som enten er baseret på eller helt uden kød, Dertil brød og tilbehør samt kaffe. Du kan tilkøbe øl, vin og vand (overskuddet går også til ”Støt Ukraine”).
Vi glæder os meget til at se jer den 27/3 mellem kl. 18-20 og håber mange vil være med til at bakke op om initiativet og indsamling.

Arrangementet er støttet af SYMB og COOP, Kalundborg.
Adressen: Symbs lokaler, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg

Arrangører:
Karen Boysen og Mikael Hansen, Raklev, Ane Christensen og Stig Jensen, Jyderup Elizabeth Wilstrup og Jürgen Andresen, Røsnæs, Gitte Karlshøj, Selchaushus v. Tissø.

SYMBs Erhvervsmedlemmer

AKTIVITETER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik