Mad, musik og mentorordning

Alt er udsolgt, når SYMB’s folkekøkken den 8. maj afholder hyggelig aften med fokus på flygtninge og mentorordning med mad, musik, og fortællinger fra Mellemøsten.

Borgerkrigen i Syrien har medført et gigantisk flygtningekaos både i og udenfor Syrien. Vores del af verden står dermed i en historisk stor humanitær krise, der kalder på hjælp og handling. Flygtningesituationen optager og vedrører en hel del europæere og diskuteres i mange danske hjem.

I SYMB vil vi gerne være med til at sætte fokus på flygtninge og mentorordning som en af de måder, vi i Danmark kan hjælpe medmennesker til at skabe varige løsninger med håb for en bedre fremtid, sikrede rettigheder og vellykket integration.

Har du lyst til at gøre en forskel og hjælpe en flygtning med at falde til i Danmark? Har du lyst til at støtte ham/hende til at komme i gang med uddannelse eller arbejde? Så meld dig til vores folkekøkken, som byder på networking og et bredt og spændende udvalg af mellemøstlig mad. Du vil også kunne opleve syrisk musik og intro af mentorordning.

Vi får også besøg af Popal, som fortæller sin rørende historie. Ligesom Querim Selmani fra Kalundborg Kommune giver en kort status på flygtninge i Kalundborg.

Arrangementet holdes igen på Café Solsikken, Skibbrogade 52, 4400 Kalundborg. Dørene åbnes klokken 17:00.