Netværkscafé - 4. marts

Er du jobsøgende og savner et professionelt og proaktivt netværk? Så har SYMB et fantastisk netværk, du skal med i. Her opbygger vi relationer, deler viden og deler vores mange erfaringer fra livet som ledige. Ikke mindst hygger og hepper vi på hinanden, så vi ikke føler os så alene i dagpengeland. Det er for dig, der vil være med til at skabe og drive et innovativt og levende netværk, sammen med andre pro-aktive jobsøgende. Det foregår hver torsdag kl. 10-12 i SYMB

Man dukker bare op. Blir vi flere end 10 personer, laver vi biografopstilling og bevæger os rundt med mundbind. Spørgsmål om netværkscaféen kan henvendes til Louise Lind på mail: louise.lind.nielsen@gmail.com.  

Med netværkscaféen for kick-ass jobsøgere ønsker vi at skabe et professionelt og pro-aktivt netværk i Kalundborg, hvor ledige såvel som arbejdsgivere er velkomne. Som jobsøgende kan hverdagen godt blive enormt kedelig og en smule ensom, så vores vision med dette nye netværk er at mødes, løfte hinanden og være hinandens cheerleaders. Vi skaber netværket sammen og udvikler en bæredygtig struktur, så netværket lever videre, når vi en efter en kommer i job. Hver netværkscafé er åben for nye aktive deltagere.Vi forestiller os, at netværkscaféen vil have fire forskellige effekter:

– For det første er det befriende at blive mindet om, at man ikke er den eneste i verden, som har sendt 1 mio. jobansøgninger uden at lande et job.
– For det andet vil vi hjælpe hinanden på et praktisk plan. Det kan fx være alt fra at kigge en ansøgning igennem og komme med nye inputs til at dele erfaringer fra jobsamtaler med bestemte  arbejdsgivere.
– For det tredje har vi en vision om at holde den faglige selvtillid ved lige.

Guderne skal vide, at man kan komme i tvivl om, hvorvidt man som ledig har en værdi for arbejdsmarkedet. Dette vil vi konkret gøre ved at interviewe hinanden. Gennem disse samtaler vil vi sætte spot på, hvor meget vi egentligt har at byde på og har med på CV’et. Dette kan vi nemlig godt glemme midt i livet med job-log og kaffeaftaler. Bare rolig, det er kun én person, der bliver interviewet hver gang, og man vil blive spurgt i god tid inden, om man har lyst til at komme ‘i den varme stol’. Ingen tvang og nervepirrende oplæg.

– Det sidste og fjerde resultat, vi søger at opbygge, er et så kompetent og spændende netværk, at vi over tid kan tiltrække arbejdsgivere til netværkscaféen. Arbejdsgiverne kan på sigt komme forbi til jobmatch og se, om der er nogle lokale ledige, som passer perfekt til netop deres jobåbninger. Vi ved alle sammen, hvor opstillet jobsamtalen nemt bliver. SYMB er det ideelle sted for en afslappet samtale, hvor man kan mødes i øjenhøjde og på neutral grund.

Kom og vær med. Det er for alle ledige, som vil være med til at skabe og drive et aktivt og professionelt netværk med rødderne i Kalundborg.

Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.

Vi tager alle COVID-19-forholdsregler. Er vi mere end ti deltagere, sidder vi i biografopstilling og har mundbind på, når vi bevæger os rundt.

SYMBs Erhvervsmedlemmer

VINTER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik