Netværkscafé – for kick-ass jobsøgere

Er du jobsøgende og savner et professionelt og proaktivt netværk? Så har SYMB et fantastisk netværk, du skal med i. Her opbygger vi relationer, deler viden og deler vores mange erfaringer fra livet som ledige. Ikke mindst hygger vi og hepper på hinanden, så vi ikke føler os så alene i dagpengeland. Det er for dig, der vil være med til at skabe og drive et innovativt og levende netværk, sammen med andre pro-aktive jobsøgende. Det foregår hver torsdag kl. 10-12 i SYMB.

Man dukker bare op. Blir vi flere end 10 personer, laver vi biografopstilling og bevæger os kun rundt med mundbind. Spørgsmål om netværkcaféen, kan  henvendes  til Louise Lind på mail: louise.lind.nielsen@gmail.com.

Med netværkscaféen for kick-ass jobsøgere ønsker vi at skabe et professionelt og pro-aktivt netværk i Kalundborg, hvor ledige såvel som arbejdsgivere er velkomne. Som jobsøgende kan hverdagen godt blive enormt kedelig og en smule ensom, så vores vision med dette nye netværk er at mødes, løfte hinanden og være hinandens ‘cheerleaders’. Vi skaber netværket sammen og udvikler en bæredygtig struktur, så netværket lever videre, når vi en efter en kommer i job. Hver netværkscafé er åben for både nye og ‘gamle’ aktive deltagere. Klik her for at læse mere om Netværkscafé.

Kom og vær med. Det er for alle ledige, som vil være med til at skabe og drive et aktivt og professionelt netværk med rødderne i Kalundborg.

Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.

Vi tager alle COVID-19-forholdsregler. Er vi mere end ti deltagere, sidder vi i biografopstilling og har mundbind på, når vi bevæger os rundt.