Netværkscafé – for kick-ass jobsøgere

Er du jobsøgende og savner et professionelt og proaktivt netværk? Så har SYMB et fantastisk netværk, du skal med i. Her opbygger vi relationer, deler viden og deler vores mange erfaringer fra livet som ledige. Ikke mindst hygger vi og hepper på hinanden, så vi ikke føler os så alene i dagpengeland. Det er for dig, der vil være med til at skabe og drive et innovativt og levende netværk, sammen med andre pro-aktive jobsøgende. Det foregår hver torsdag kl. 10-12 i SYMB.

Man dukker bare op. Blir vi flere end 10 personer, laver vi biografopstilling og bevæger os kun rundt med mundbind. Spørgsmål om netværkcaféen, kan  henvendes  til Louise Lind på mail: louise.lind.nielsen@gmail.com.

Med netværkscaféen for kick-ass jobsøgere ønsker vi at skabe et professionelt og pro-aktivt netværk i Kalundborg, hvor ledige såvel som arbejdsgivere er velkomne. Som jobsøgende kan hverdagen godt blive enormt kedelig og en smule ensom, så vores vision med dette nye netværk er at mødes, løfte hinanden og være hinandens ‘cheerleaders’. Vi skaber netværket sammen og udvikler en bæredygtig struktur, så netværket lever videre, når vi en efter en kommer i job. Hver netværkscafé er åben for både nye og ‘gamle’ aktive deltagere. Klik her for at læse mere om Netværkscafé.

Kom og vær med. Det er for alle ledige, som vil være med til at skabe og drive et aktivt og professionelt netværk med rødderne i Kalundborg.

Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.

Vi tager alle COVID-19-forholdsregler. Er vi mere end ti deltagere, sidder vi i biografopstilling og har mundbind på, når vi bevæger os rundt.

SYMBs Erhvervsmedlemmer

VINTER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik