SYMB Spouses - d. 17. juni

You have chosen to move to a new country a new culture, Denmark, the adventure has begun!

SYMB Spouses is a group for spouses of international workers in Kalundborg. You will have the chance to make you own network, exchange experience and help each other with any challenges you might have, in your daily life as an expat in Denmark. It will be possible to address various issues in relation to your stay in Denmark – and you are welcome to make your mark on the content of the meetings. If you have kids at home, they are also welcome 😊

The network is facilitated by Anika, who has lived with her family in The States for 4 and a half years. Anika knows about the challenges and what joy there are by being the accompanying spouse.

The group meets every Thursday from 10-12(am). We meet at SYMB, Banegårdspladsen 2 in Kalundborg – right at the station.

Registration and questions at anikalucassen@gmail.com

I har valgt at flytte til et nyt land, en anden kultur, Danmark – eventyret er begyndt!

SYMB Spouses er en netværksgruppe for ægtefæller til internationale medarbejder i Kalundborg. Her er der rig mulighed for at danne dit eget netværk, udveksle erfaringer og hjælpe hinanden med de udfordringer du evt. står med, i det daglige liv som expat i Danmark. Derudover kan vi sammen tage forskellige emner op, i forhold til jeres ophold her i Danmark – du kan selv være med til at sætte dit præg på mødernes indhold. Har du børn hjemme, er de også velkomne 😊

Gruppen drives af Anika, son har boet 4 ½ år i USA med sin familie. Anika ved, hvilke udfordringer og hvilke glæder der er, ved at være den medfølgende ægtefælle i en expats familie.

Gruppen mødes hver torsdag kl. 10-12. I SYMB, Banegårdspladsen 2 i Kalundborg – lige på stationen.

Tilmelding og evt. spørgsmål er velkomne på e-mail anikalucassen@gmail.com

SYMBs Erhvervsmedlemmer

VINTER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik