SYMB Walk &Tell - d. 25. april

Walk & Tell er en skøn mini-vandretur på ca. 5 kilometers længde igennem naturen på Røsnæs. Deltagerne opfordres til at have en egen historie med, som de gerne vil dele, men kan naturligvis også bare nyde at lytte til historierne og naturoplevelsen. Det er den 25. april. Vi mødes kl. 14 på P-pladsen ved Røsnæs spids.

Der er ringe kår for SYMB’s ’Åben Scene’ for tiden. Når vi må være sammen indenfor, er SYMB Åben Scene ellers et meget fint og levende arrangement, hvor mennesker mødes omkring mundtlige fortællinger ved den nye smarte scene i SYMB på Banegårdspladsen 2 i Kalundborg. Men det kan vi ikke i øjeblikket. Derfor inviterer arrangøren, den lokale fortæller Jürgen Andresen, nu til ’Walk & Tell’.

Walk & Tell er en skøn mini-vandretur på ca. 5 kilometers længde igennem Røsnæs’ spirende natur, som krydres med en buket af udvalgte historier undervejs. Deltagerne er – som ved ’Åben Scene’ – arrangementerne – opfordret til at have en egen historie med, som de gerne vil dele, men kan naturligvis også bare nyde at lytte til historierne og naturoplevelsen.

Walk & Tell foregår den 25. april. Vi mødes kl. 14 på P-pladsen ved Røsnæs Spids.

Arrangementet er gratis. Men er man ikke allerede medlem af SYMB, er det god stil at melde sig ind. Transport af folk uden bil organiseres via tilmeldingen.

Alle interesserede bedes tilmelde sig på  purpose4400@gmail.com senest den 24. april.

SYMBs Erhvervsmedlemmer

VINTER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik