SYMB Walk &Tell – d. 25. april

Walk & Tell er en skøn mini-vandretur på ca. 5 kilometers længde igennem naturen på Røsnæs. Deltagerne opfordres til at have en egen historie med, som de gerne vil dele, men kan naturligvis også bare nyde at lytte til historierne og naturoplevelsen. Det er den 25. april. Vi mødes kl. 14 på P-pladsen ved Røsnæs spids.

Der er ringe kår for SYMB’s ’Åben Scene’ for tiden. Når vi må være sammen indenfor, er SYMB Åben Scene ellers et meget fint og levende arrangement, hvor mennesker mødes omkring mundtlige fortællinger ved den nye smarte scene i SYMB på Banegårdspladsen 2 i Kalundborg. Men det kan vi ikke i øjeblikket. Derfor inviterer arrangøren, den lokale fortæller Jürgen Andresen, nu til ’Walk & Tell’.

Walk & Tell er en skøn mini-vandretur på ca. 5 kilometers længde igennem Røsnæs’ spirende natur, som krydres med en buket af udvalgte historier undervejs. Deltagerne er – som ved ’Åben Scene’ – arrangementerne – opfordret til at have en egen historie med, som de gerne vil dele, men kan naturligvis også bare nyde at lytte til historierne og naturoplevelsen.

Walk & Tell foregår den 25. april. Vi mødes kl. 14 på P-pladsen ved Røsnæs Spids.

Arrangementet er gratis. Men er man ikke allerede medlem af SYMB, er det god stil at melde sig ind. Transport af folk uden bil organiseres via tilmeldingen.

Alle interesserede bedes tilmelde sig på  purpose4400@gmail.com senest den 24. april.