Vil du være med i SYMBar crew?

PSSSST – ja, det er dig, der står og læser dette, som vi gerne vil dele noget med. Vi har nemlig noget på hjertet. Går du med en lille (eller måske stor) drøm om at betjene rare og tørstige mennesker i en bar, så er det faktisk muligt her i SYMB. SYMBaren kan nemlig sagtens bruge flere gode hænder til forskellige slags events og aktiviteter.

Opgaverne i SYMB’s fantastiske SYMBar er faktisk ret enkelte og nemme. Og kunderne er megasøde – og spændende. Her sælger vi læskedrikke, sodavand, øl/vin, kaffe, juice, snack o.l.

Opgaverne vil altid være afstemt med det arrangement og med den event, som bliver afviklet i SYMB’s lokaler. Det kan f.eks. være Erhvervscafé, Studiecaféer, Generalforsamling, Folkekøkken, Leg & Lasagne, SYMB by Night, arrangementer med gæster udefra o.a. Afhængigt af arrangement kan det finde sted om formiddagen, om eftermiddagen eller først på aftenen.

SYMBaren er en del af SYMB Crew’et og udfylder en meget vigtig rolle i SYMB. Det dygtige Crew står bl.a. for at hjælpe til med det praktiske i køkkenet eller ifm. klargøring til arrangementer i SYMB. Det kan f.eks. være at brygge kaffe, lave serveringsbakke, anrette frokost, tømme opvaskemaskine, rydde op, flytte borde/stole m.m.

Du vil blive grundigt introduceret til opgaverne, og du vil altid være i fællesskab med mindst en anden fra SYMBaren eller Crew’et. Du bestemmer selv hvor lidt eller meget, du har tid og lyst til. Du kan være med på mere fast basis eller melde dig på banen adhoc.

Og vi har det altid ret sjovt og lærer en hel del nye mennesker at kende og du får mulighed for at være med til alle mulige arrangementer i SYMB 😊

Henrik kan kontaktes på tlf. 21 79 00 07 eller på mail brinklov144@gmail.com

Louise kan kontaktes på tlf. 22 25 66 64 eller på mail louise@symb.dk