Åben Scene – 29. november

Alle har en historie at fortælle. Kom og giv din eller hør en andens – på SYMBs helt nybyggede scene! Tre skønne søndage i efteråret inviterer SYMB til Åben Scene for fortælling, poetry og lignende ordkunst!

Åben Scene i SYMB byder på et hyggeligt og oplevelsesrigt frirum for ordkunst og lejlighedsvist korte musikalske indslag. Her kan du fortælle en historie fra dit liv eller måske et eventyr, eller du kan fremsige et digt, du selv har skabt. Til publikum garanterer Åben Scene mindst 40 minutters fortælling – hver gang!

Søndag den 29. november kl. 15.15 er der igen mulighed for at fortælle (eller lytte til) en historie, et digt eller anden ’ordkunst’ på SYMBs nye scene. Vil man slippe den indre fortæller eller poet løs i et afslappet og positivt miljø, er muligheden der altså på SYMBs ‘åbne scene’, som allerede har været besøgt af en række historiefortællere, enkelte forfattere og enkelte musikere. 

Entré er gratis, og der kan købes kaffe og kage ved arrangementet.
For at deltage kontinuerligt i SYMB-arrangementer, ser vi dog gerne, at man er medlem af foreningen. Det koster 150 kr./år. Oprettelse af medlemskab finder du her: Bliv Medlem

Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.

Tilmelding til tovholder Jürgen Andresen på mail: juergenius44@yahoo.com. 
Vi overholder naturligvis alle Covid-19-retningslinjer.

Har du selv noget, du vil byde ind med, så send gerne en mail på forhånd til Jürgen – ellers kan du naturligvis også bare ’hoppe på scenen’, når du er der!