Åben Scene - 29. november

Alle har en historie at fortælle. Kom og giv din eller hør en andens – på SYMBs helt nybyggede scene! Tre skønne søndage i efteråret inviterer SYMB til Åben Scene for fortælling, poetry og lignende ordkunst!

Åben Scene i SYMB byder på et hyggeligt og oplevelsesrigt frirum for ordkunst og lejlighedsvist korte musikalske indslag. Her kan du fortælle en historie fra dit liv eller måske et eventyr, eller du kan fremsige et digt, du selv har skabt. Til publikum garanterer Åben Scene mindst 40 minutters fortælling – hver gang!

Søndag den 29. november kl. 15.15 er der igen mulighed for at fortælle (eller lytte til) en historie, et digt eller anden ’ordkunst’ på SYMBs nye scene. Vil man slippe den indre fortæller eller poet løs i et afslappet og positivt miljø, er muligheden der altså på SYMBs ‘åbne scene’, som allerede har været besøgt af en række historiefortællere, enkelte forfattere og enkelte musikere. 

Entré er gratis, og der kan købes kaffe og kage ved arrangementet.
For at deltage kontinuerligt i SYMB-arrangementer, ser vi dog gerne, at man er medlem af foreningen. Det koster 150 kr./år. Oprettelse af medlemskab finder du her: Bliv Medlem

Lokationen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.

Tilmelding til tovholder Jürgen Andresen på mail: juergenius44@yahoo.com. 
Vi overholder naturligvis alle Covid-19-retningslinjer.

Har du selv noget, du vil byde ind med, så send gerne en mail på forhånd til Jürgen – ellers kan du naturligvis også bare ’hoppe på scenen’, når du er der!

SYMBs Erhvervsmedlemmer

VINTER I SYMB

Tjek kalenderen for aktive begivenheder i SYMB.

NYESTE ARRANGEMENTER

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET!

Dit medlemskab er vigtigt for SYMBs videre udvikling! 

FÅ SYMB-NYT I DIN INDBAKKE

Du bliver opdateret om aktiviteter og SYMB i cirka 6 nyhedsbreve hvert år.

HVAD ER SYMB?

SYMB driver et borger-og iværksætterhus på Kalundborg station, som samler mennesker. Der foregår alt muligt i SYMB – lige fra erhvervscaféer , Folkekøkken, udlejning til møder og kontorfællesskab til Barselscafé, Læseklubber og Storytelling. Man kan deltage i aktiviteterne og være med til at skabe dem – så har du en idé, så ring endelig. SYMB  er en fællesskabsplatform og en spirebakke, hvor borgere, kommunale enheder og erhvervsaktører udvikler netværk og mødes på tværs af de grupperinger, vi så ofte inddeler os i. Det skaber en dynamik, hvor vi i fællesskab skaber nye muligheder sammen.

HVORFOR HEDDER DET SYMB?

Kalundborg er hjemsted for en berømt industriel symbiose, hvor den ene virksomheds rest er den anden virksomheds ressource. En cirkulær model, hvor ressourcerne udnyttes optimalt. SYMB er kort for symbiose, og er tænkt som en social og relationel pendant til den industrielle symbiose. Ligesom lokale ressourcer udnyttes industrielt, ønsker vi at realisere flere menneskelige ressourcer socialt og relationelt.

VIDSTE DU

… at hos SYMB er der plads til, at også du har et sted at udfolde dig? Har du en interesse, du gerne vil dele med andre, så er SYMB stedet du (også) kan gøre det.

HAR DU LYST TIL

… at give en hånd med, så SYMB også bliver som du kunne tænke dig? Så kontakt os eller duk op til et af vores næste arrangementer. Følg med her eller på vores Facebook-side.

SYMB DRIVES SOM

… en forening og som en non-profit socialøkonomisk virksomhed, hvor overskuddet bruges til fortsat udvikling af blandt andet nye aktiviteter i SYMB.

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg

SYMB’s formand, Søren Mariegård, kan træffes på:
Mobil: 42 21 41 08         Mail: info@symb.dk

SYMB Privatlivspolitik